Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Άλκης Αγγελής: Δεν είναι το Κόμμα ΕΕΜΜ-ΜΕGA οι διασπαστές αλλά εσείς που αφήσατε τον Βορειοηπειρώτη ανυπεράσπιστο χωρίς εθνική και πολιτική φωνή!

alkis aggelis
του Άλκη Αγγελή
Όχι κύριοι «μοναδικοί εκπρόσωποι» του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, δεν φταίνε οι Βορειοηπειρώτες για την πολιτική κατάντια και ούτε για την αποχή από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου.
Η πιο σημαντική στιγμή της μεταπολίτευσης στον τόπο μας ήταν όταν στις πρώτες «δημοκρατικές εκλογές» όλος ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου στήριξε και υπερασπίστηκε την ταυτότητα του την ύπαρξη του το έθνος του τον πολιτισμό του την επιβίωση του στις πατρογονικές του εστίες ψηφίζοντας Ομόνοια.
Τι άλλαξε λοιπόν και όλοι αυτοί οι συμπατριώτες απέχουν από τα πολιτικά δρώμενα του τόπου;
Ποίος φταίει;
Ποίος τους απογοήτευσε;
Ποίος τους πούλησε;
Ποίος τους εκμεταλλεύτηκε;
Ποίος πούλησε τα πιστεύουν τους;

Ποιος τους άφησε ανυπεράσπιστους και χωρίς πολιτική εκπροσώπηση για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους;
Σε όλα αυτά τα απλά αλλά καίρια ερωτήματα προβληματισμούς που έχει ο Έλληνας Βορειοηπειρώτης έχετε απαντήσει κύριοι «μοναδικοί εκπρόσωποι» του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου;
 Ή τουλάχιστον έχετε δώσει μια ειλικρινή απάντηση στον εαυτό σας;
Όχι, δεν έχετε δώσει, γιατί... απλά δεν τολμάτε, γιατί απλά ήσαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για όλα αυτά τα ερωτήματα και δεν μπορείτε να απαντήσετε. Γ
ιατί αν μπορούσατε θα είχατε διορθωθεί θα είχατε αλλάξει και τα πράγματα θα ήτανε σήμερα πολύ καλύτερα...
Είσαστε εσείς που δεν διεκδικήσατε ποτέ δίπλα στο πλευρό του στη μάνα Ελλάδα τα αυτονόητα, ένα νόμιμο έγγραφο, μια αξιοπρεπή παραμονή στην πατρίδα χωρίς κυνηγητά.
Ακόμη και χωρίς κανένα έγγραφο παραμονής στην Ελλάδα, έτρεχε για να έρθει να ψηφίσει πληρώνοντας 5000 δρχ για να πάρει ένα πιστοποιητικό Βορειοηπειρώτη σε διάφορους κερδοσκόπους πατριώτες - ομοσπονδίες όπου εσείς τους δώσατε το χρίσμα και τους κάνατε έπαρχους.
Δώσατε το χρίσμα σε ανθρώπους όπου πολλές εκλογικές αναμετρήσεις πολέμησαν τον Ελληνισμό και τον ξεπούλησαν συμμετέχοντας σε αλβανικά πολιτικά σχήματα.
Έγιναν τόσες και τόσες εγγραφές αλλοεθνών στα ληξιαρχεία μας και ποτέ δε ζητήσατε το λόγο από κανέναν έπαρχο σας ή τουλάχιστον δεν τρέξατε το θέμα στα αρμόδια όργανα για να δοθεί ένα τέλος στην αλλοίωση πληθυσμού,
Χάσαμε και χάνουμε καθημερινά τη γη μας και δεν κάνατε τίποτα απολύτως.
Έχει γίνει σχεδόν καθημερινή είδηση η κλοπή των περιούσιων μας και δεν σας ιδρώνει το αυτί.
Για όλα αυτά τα άπλα και καθημερινά ο ελληνισμός σας γύρισε την πλάτη,
για όλα αυτά αισθάνεται απογοητευμένος, πουλημένος, ανυπεράσπιστος, και έχει χάσει την πίστη του. Παρόλα αυτά έχετε το θράσος να του ξαναζήσετε την ψήφο του σε αυτές τις εκλογές! Ε όχι λοιπόν, δεν έχετε άλλη ευκαιρία, σας δώσαμε αρκετές. σας στηρίξαμε σε όλα σας τα λάθη μήπως και κάποια στιγμή κάνατε την αυτοκριτική σας.
Δεν είναι το Κόμμα των Ελλήνων και τα στελέχη του διασπαστές αλλά εσείς που αφήσατε τον Έλληνα Βορειοηπειρώτη ανυπεράσπιστο χωρίς εθνική και πολιτική φωνή!
Πιστεύω πως ήρθε η στιγμή όλοι οι Έλληνες μαζί ενωμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει, να κάνουμε το εθνικό χρέος χωρίς να έχουμε στη συνέχεια ενοχές, όπως μας δημιούργησαν οι ηγέτες της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ που για 20 χρόνια δίναμε από το υστέρημα μας για να τους στηρίξουμε.
Με τη συμμετοχή μας στις βουλευτικές εκλογές να ψηφίσουμε νέα και άφθαρτα παιδιά στο Κόμμα των Ελλήνων. Θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για την πατρίδα μας
Να τους αποδείξουμε ότι δεν φταίμε εμείς όπως ισχυρίζονται αλλά αυτοί που τόσα χρονιά μας εγκατέλειψαν.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ελληνικά ...
Ψηφίζουμε Αρ. 46
Με εκτίμηση Αγγελής Άλκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου