Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Διήμερη παραδοσιακή εκδήλωση από τον Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης, Παρασκευή και Σάββατο 28-29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Ηλιούπολης Αττικής, διοργανώνει διήμερο Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία ΙΚΑ της Ηλιούπολης, την Παρασκευή & Σάββατο 28-29 Σεπτεμβρίου 2012, με ώρα έναρξης 20.30.

Συμμετέχουν, το χορευτικό του Συλλόγου μας, χορευτικά άλλων Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων και χορευτικά αποδημικών Συλλόγων άλλων γεωγραφικών διαμερισμάτων της Ελλάδας, που εδρεύουν στην Ηλιούπολη.

Οι μουσικές κομπανίες που θα συμμετάσχουν, έχουν καθαρά ηπειρώτικα χαρακτηριστικά και στο κλαρίνο θα είναι οι Β.ΚΑΛΚΑΝΗΣ, Τ. ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, Κ.ΣΤΑΥΡΟΥ & άλλοι. 
Τα μουσικά ακούσματα είναι γνήσιου ηπειρωτικού χαρακτήρα των αρχέγονων και βυζαντινών μουσικών ριζών της ηπειρώτικης μουσικής.

Η Είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει προσερχόμενος, τρόφιμα μακράς διάρκειας & σχολική ύλη για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας και των σχολείων της Βορείου Ηπείρου.
Έχει δημιουργηθεί κατάλληλη υποδομή και χώρος, για την παραλαβή των προσφορών.

Για επικοινωνία και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947005482

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε παραδοσιακά και Ηπειρώτικα. 

1 σχόλιο:

  1. Συνήθως το ιστολόγιο μας δεν προβάλλει εκδηλώσεις με μουσικοχορευτικά γλέντια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, αξίζει η αναφορά αφού θα έχει φιλανθρωπικό και εθνικό σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή