Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Στις 10 Ιανουαρίου 2012 η απόφαση για την υπόθεση του Ναούμ Ντίσιου

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 εκδικάστηκε η έφεση των κατηγορουμένων για την υπόθεση της υποτιθέμενης βεβήλωσης του νεκροταφείου της Μπομποστίτσας.

Πρόκειται για την πρωτοβουλία της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς και του Προέδρου της Ναούμ Ντίσιου να ρίξει τσιμέντο ώστε να δημιουργήσει διάδρομο και σκαλοπάτια για την ευκολότερη πρόσβαση στο μνημείο που έχει στηθεί για τους Έλληνες στρατιώτες που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι σε αυτό το χωριό της Κορυτσάς κατά τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο του 1940-΄41.
Μαζί με τον κ. Ντίσιο που πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση, κατηγορούνται και δύο εργάτες στους οποίους επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών φυλάκισης.

Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν βεβήλωσε κανέναν τάφο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στα σημεία που έγιναν οι εργασίες, αλλά σε επικοινωνία που είχε με συνεργάτη του ιστολογίου "ΤΟ ΟΡΑΜΑ" εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την έκβαση της υπόθεσης επειδή έχει αποκτήσει καθαρά πολιτικό χαρακτήρα. 

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία, το δικαστήριο θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες, όπου ακολουθούν αργίες, και θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση από τον νέο χρόνο και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου.

Η Κορυτσά συνεχίζει να δίνει τον αγώνα για την ιστορία και τα δίκαια του Ελληνισμού αλλά και το καλό παράδειγμα και στις άλλες περιοχές της Βορείου Ηπείρου. Στον Πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης της Ομόνοιας και μέλος του προεδρείου του Κόμματος των Ελλήνων Ναούμ Ντίσιο, μαζί με τις χριστουγεννιάτικες ευχές, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην δικαστική υπόθεση που αντιμετωπίζει και τον διαβεβαιώνουμε ότι όλος ο Ελληνισμός είναι στο πλευρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου