Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Καλορίζικα τα νέα γραφεία του "ΠΥΡΡΟΥ"


Ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ», κάνει γνωστό στα μέλη, στους φίλους, στους απανταχού Βορειοηπειρώτες αλλά και προς κάθε ενδιαφερόμενο, την μίσθωση ιδιωτικού χώρου για την στέγαση του Συνδέσμου.

Η απόκτηση έδρας, αποτελούσε διακαή πόθο ολόκληρης της Βορειοηπειρωτικής κοινότητας που είχε κουραστεί από τις υποσχέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης για στέγαση του Συνδέσμου σε δημοτικό χώρο.

Έτσι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ο Σύνδεσμος προχώρησε στην μίσθωση ιδιωτικού χώρου για την στέγαση των αναγκών του. Στον ίδιο χώρο πραγματοποιούνται τόσο οι λειτουργικές ανάγκες του Συνδέσμου όσο και οι πολιτιστικές δραστηριότητες (μαθήματα παραδοσιακού χορού για μικρούς και μεγάλους).

Στον αντίποδα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ζήση Γρηγορίου, για την αμέριστη ηθική συμπαράσταση και την ευαισθησία που δείχνει με την άμεση ανταπόκριση στις εκκλήσεις του Συνδέσμου για συνεργασία στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων.

Τέλος, ζητάμε την κατανόηση των συμπατριωτών μας, για την στενότητα του χώρου. Πραγματικά ξαφνιαστήκαμε από την αθρόα ανταπόκριση του κόσμου ιδιαίτερα στα μαθήματα παραδοσιακού χορού. Τα μέλη που επανδρώνουν τα χορευτικά τμήματα αγγίζουν τον τριψήφιο αριθμό και συνεχώς αυξάνονται καθώς ο Σύνδεσμος γίνεται ολοένα και πιο γνωστός.


Στοιχεία επικοινωνίας με τον Σύνδεσμο:
 
Γαριβάλδη 11
Λάρισα Τ.Κ. 41221
Τηλ: +30 698 427 8351
E-mail: info@o-pyrros.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου