Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ημερίδα για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας απο το Πατριωτικό Μέτωπο

Επιστημονική ημερίδα για το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας (Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου) και επίσημη στήριξη του Ron Paul. 
Σημαντικότατες αποφάσεις του Πατριωτικού Μετώπου.

Την οργάνωση επιστημονικής ημερίδας με αντικείμενο το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας που προβλέπει την αυτονομία της Βόρειας Ηπείρου και είναι εν ισχύ και την επίσημη στήριξη του Κινήματος, στον υποψήφιο για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, Congressman Ron Paul, αποφάσισε ομόφωνα στην χτεσινή του συνεδρίαση, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.

Καλούνται όλες οι οργανώσεις τόσο των Βορειοηπειρωτών όσο και άλλοι φορείς αλλά και οι ειδικοί επί του θέματος, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως εισηγητές, δεδομένου ότι, η ημερίδα, η οποία θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου, θα είναι μια ανοιχτή σε όλους διαδικασία. Με στόχο την κατανόηση της διεθνούς αυτής συμφωνίας του 1914  και την αναζήτηση των δυνατοτήτων ανάπτυξής της ενώπιον των διεθνών φορέων, πάντα φυσικά στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και Νομιμότητας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο εξ’ άλλου, με δεδομένη και την ομόφωνη απόφαση του κεντρικού πολιτικού του Οργάνου, καλεί όλους τους Ομογενείς των ΗΠΑ αλλά και τις Ομογενειακές οργανώσεις, να στηρίξουν τον υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές, Congressman Ron Paul.
Παράλληλα, καλεί τις οργανώσεις του Κινήματος στις ΗΠΑ, να στελεχώσουν τις εκλογικές επιτροπές στήριξης του κ. Ρον Πωλ και να τις ενισχύσουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου