Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ερυθρόμαυρο κόμμα προσεχώς


Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες, η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, που υπάρχει ως εθνικιστικός σύλλογος με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης Κρεσνίκ Σπαχίου, διεκδικεί τη μισή Ελλάδα. Σύμφωνα με τα μέλη της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας

Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η Καστοριά! Παράλληλα, σε αυτά τα μέρη, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των ακραίων εθνικιστών της Αλβανίας, «αιμοσταγείς Έλληνες έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων»!  
Αναλυτικότερα, αναφέρουν: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. 

Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της "Μακεδονίας" και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.». Υποστηρίζουν, μάλιστα, ότι η Τσαμουριά βρίσκεται το νοτιοδυτικό μέρος της Κάτω Αλβανίας! 

από την κάτοψη


Προσθέτουμε μία ενδεικτική τελευταία ανακοίνωση των ονειροπόλων εξτρεμιστών Αλβανών από τις 22-12-2011

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ:" ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ"

H Eρυθρόμαυρη Συμμαχία ξεκίνησε από σήμερα την εκστρατεία που είχε εξαγγείλει εδώ και πολύ καιρό και τώρα γίνεται πραγματικότητα. Η εκστρατεία της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας θα χτυπήσει κάθε πόρτα των Αλβανών που ζουν ως μετανάστες και που έχουν γεννηθεί ή ανατρέφουν τα παιδιά τους έξω από τη γενέθλεια γη τους.

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αναλαμβάνει από σήμερα την εκστρατεία "μίλα μόνο αλβανικά" βοηθώντας έτσι εθελοντικά όλα τα αλβανόπαιδα που γεννήθηκαν στην μετανάστευση και δεν χρησιμοποιούν την μητρική τους γλώσσα καθόλου. Η εκστρατεία της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας είναι μια εκστρατεία κατά της αφομοίωσης των Αλβανών και της γλώσσας τους στην περιοχή, την Ευρώπη, ακόμη και σε άλλη ήπειρο.

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία έχει εξασφαλίσει μέσω της συνεργασίας με τον εκδοτικό οίκο "Albas" χιλιάδες αλφαβητάρια, τα οποία θα σταλούν στην Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία, ΗΠΑ, Βέλγιο, Πρέσεβο, στη Μιτρόβιτσα και όπου αλλού έχει αλβανούς. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία καλεί όλες τις αλβανίδες μητέρες που ζουν στο εξωτερικό, τα παιδιά τους να μάθουν την αλβανική γλώσσα ως τη μόνη εθνική τους γλώσσα.

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία καλεί όλους τους Αλβανούς της χώρας και τα παιδιά τους, να προστατεύσουν την αλβανική γλώσσα, έτσι όπως κάνουν και οι "αρμπερέσοι" και τα δισέγγονα του Σκεντέρμπεη σήμερα μετά από 500 χρόνια. Αυτά τα αλφαβητάρια είναι ερυθρόμαυρα δώρα για τα παιδιά Αλβανών στην μετανάστευση, τα οποία οι γονείς τους τα έδιωξαν για μια καλύτερη ζωή.

Τα Ερυθρόμαυρα αλφαβητάρια είναι σε δύο γλώσσες, στα αλβανικά και στη γλώσσα του προορισμού τους, δηλαδή, για αλφαβητάρια προς αποστολή στην Ιταλία, αυτό το αλφαβητάρι είναι στα ιταλικά και τα αλβανικά, έτσι ώστε τα παιδιά Αλβανών που ζουν στην Ιταλία να μπορούν πιο ευκολότερα να μάθουν το αλφάβητο στην αλβανική γλώσσα.

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αναφέρει ότι για την εκστρατεία αυτή έχουν κινητοποιηθεί όλοι οι εκπρόσωποι της που εδρεύουν στο Πρέσεβο, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Michigan, κλπ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου