Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Εισβολή στο σπίτι του Ναούμ Ντίσιου!

Μία απρόσκλητη επίσκεψη δέχτηκε χθες η οικογένεια του Ναούμ Ντίσιου στο σπίτι του στην Κορυτσά.


Χωρίς να έχει εκδοθεί κάποιο ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα της Κορυτσάς, στις 27 Ιανουαρίου στις 4 το απόγευμα, πέντε αστυνομικοί με πολιτικά πήγαν στην οικία του προέδρου της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς όπου βρισκόταν η σύζυγος και ο υιός του για τους "ανακρίνουν"  και να αναζητήσουν τον Ναούμ Ντίσιο, που εκείνη την ώρα απουσίαζε. 
Αυτό ήταν ο πρόλογος του τι θα επακολουθούσε. 


Μετά από λίγα λεπτά εισέβαλαν στο σπίτι άλλοι 15 αστυνομικοί, για να ερευνήσουν δήθεν το σπίτι, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν τίποτε όρθιο στο εσωτερικό του. 
Προφανώς πίστευαν ότι το ηγετικό στέλεχος του κόμματος των Ελλήνων ήταν κρυμμένος μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας, τα συρτάρια και τα ράφια...
Η οικογένεια Ντίσιου διαμαρτυρήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, για την τιμή της περισσότερο και την αξιοπρέπεια της, όπου φυσικά αντιμετώπισε παγερή αδιαφορία, αν όχι εχθρότητα. 


Ο δικηγόρος του προέδρου της Ομόνοιας Περιφέρειας Κορυτσάς ζήτησε από το Πρωτοδικείο να αναβληθεί η ποινή μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση από το Ανώτατο Δικαστήριο, κάτι για το οποίο θα γνωρίζουμε μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου