Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τα "ΤΟΛΜΗΡΑ" για την υπόθεση Ντίσιου


❁ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!..

Σημεία και τέρατα στην Κορυτσά, όπου το δικαστήριο (Εφετείο) καταδίκασε σ’ ένα χρόνο φυλακή τον Ναούμ Ντίσιο, πρόεδρο της Ομόνοιας Κορυτσάς, με την κατηγορία ότι έφτιαξε δύο σκαλοπάτια για να υπάρχει πρόσβαση σε μνημείο Ελλήνων πεσόντων. Σήμερα οδηγείται στη φυλακή, στην οποία θα παραμείνει για ένα χρόνο.

■ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...

Η βαρειά κατηγορία βάσει της οποίας καταδικάστηκε ο Ντίσιος, είναι ότι τα σκαλοπάτια χτίστηκαν επάνω σε Αλβανικό νεκροταφείο, κάτι που κατά τους κατοίκους της περιοχής είναι ψευδές πέρα για πέρα. Έπρεπε να τιμωρηθεί διότι είναι Έλληνας με άποψη κι αυτό έγινε. Τύφλα νάχει ο Χότζας και ο Αλία μπροστά στα «σκυλιά» του Μπερίσα, λένε μ’ ένα στόμα οι Βορειοηπειρώτες, που μέχρι να πούνε «ευχαριστώ Θεέ» μου, άρχισαν το «Βοήθεια Παναγία».

❖ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ...

Αμ το άλλο! Ο νέος δήμαρχος Χειμάρας στον οποίο παρέδωσαν τη δημαρχία οι υποτακτικοί του Έντι Ράμα, γνωστοί ως υποστηρικτές του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού στην Αλβανία Ντούλες Μπολάνος, ισχυρίστηκε ότι ο Πύρρος Δήμας που απολαμβάνει τ’ αγαθά του Ελληνικού σοσιαλισμού, είναι βέρος Αλβανός! Ισχυρίστηκε μάλιστα ο νέος δήμαρχος ότι ο ίδιος ο Δήμας έχει παραδεχτεί ότι στις φλέβες του και στις φλέβες των παιδιών του κυλάει Αλβανικό αίμα!

❁ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ...

Αφού έπαιξε το θέμα στ’ Αλβανικά ΜΜΕ για κάμποσες μέρες, εδέησεν να μπει στη διαδικασία διάψευσης ο Πύρρος Δήμα,ς λέγοντας ότι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ και μέλος της Ελληνικής Μειονότητας. «Απλά είμαι φίλος και επικοινωνώ συχνά με τον δήμαρχο Γκόρο», είπε και φυσικά δεν θα μάθουμε πόσο σπουδαία πράγματα λένε για το προπύργιο του Ελληνισμού που είναι η Χειμάρα.


■ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ...

Τον νέο υπουργό Εξωτερικών τον εκ Ν.Δ. προερχόμενον κ. Στ. Δήμα επισκέφθηκε το δίδυμο Ντούλες - Μπολάνος, πρώτα για να υποβάλλουν τα σέβη τους και ύστερα για να του ανοίξουν την καρδιά τους για την παράδοση της Χειμάρας. Άντε τώρα να θυμηθεί ο Δήμας που είναι η Χειμάρα κι άντε να θυμηθεί που τους έχει ξαναδεί τους δύο τύπους που παλιά ήταν με τη Β. Ήπειρο, μετά ήταν με την Ντόρα, στη συνέχεια με τους σοσιαλιστές Γιώργο και Έντι Ράμα και τώρα είναι Δημάτοι και Παπαδημάτοι...



Kαι για την αντιγραφή:
Γιώργος Γιαννάκης
ggtolmiros@hotmail.com


ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ 13/1/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου