Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Οι Βορειοηπειρώτες ζητούν να σταματήσουν οι πολιτικές αφανισμού του Ελληνισμού μας


Οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες ζητούν να σταματήσουν οι μέχρι τώρα πολιτικές ερήμωσης και αφανισμού του Ελληνισμού μας.

 Αυτές οι πολιτικές γινόταν, όχι από την Ελλάδα, αλλά από μερικούς πολιτικάνους που εξυπηρετούσαν, ως φαίνεται, άλλα συμφέροντα, σαν να είχαν στόχο τους, όπως δείχνουν τα πράγματα, την εξαφάνιση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

  Καταρχήν προσέφεραν στους αναγκευμένους, βγαλμένους από την λάσπη της κομμουνιστικής κόλασης Βορειοηπειρώτες βοήθεια με έναν όρο: «παραμονή στην Ελλάδα», που μεταφράζεται: «σας πληρώνουμε φευγάτε από τα σπίτια σας» και έτσι άδειασαν τα χωριά μας…! Κατέστρεψαν την κεκτημένη δύναμη του Ελληνισμού μας με την Ομόνοια, ως φαίνεται, έβαλαν το χεράκι τους και για να μη πάμε στην επίσημη απογραφή του πληθυσμού με πολλαπλές συνέπειες κ.ά.

Και τώρα που βρισκόμαστε σ’ αυτό το στάδιο, εάν το ‘χουν ξανά στο χέρι τους οι ανθέλληνες αυτουργοί που έφεραν τα πράγματα μέχρι εδώ, βεβαίως και θα κάνουν κι’ αυτό το βήμα, θα κόψουν τις συντάξεις μας προσφέροντας την χαριστική βολή στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.

Εάν, όμως, το 'χουν άλλοι πια στο χέρι τους, που έχουν Ελλάδα μέσα τους, τότε, όχι μόνον που δεν θα κοπούν οι συντάξεις, αλλά θ’ αλλάξει και η πολιτική για το Βορειοηπειρωτικό, που είναι και το κυριότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου