Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ο Έπαρχος Αλύκου Χρ. Καϊσης απαντά στον προκάτοχο του: "Είμαι ένας θεόσταλτος αγωνιστής του ιδιοκτησιακού"!


‘’ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ’’

Το θεωρώ πλέον σαν ένα μεγάλο ταλέντο του πρώην έπαρχου, των συνεργατών, αλλά και των συντελεστών του για αυτήν την μεγαλειώδη ανακάλυψη που έκαναν και αναφέρομαι φυσικά στο παρόν γεγονός ‘’Ξαμίλι’’. 
Παρουσιάζεστε ως σωτήριο φως , σαν λυχνοστάτης σε ολοσκότεινο αδιέξοδο, ένα είδος παρηγοριάς σε μια εποχή όπου η εξουσία της ύλης υποβάλει και υποδουλώνει τον ελεύθερο άνθρωπο , σε έναν λαβύρινθο χωρίς διέξοδο, δέσμιο του σφοδρού πόθου ,που σας διακατέχει για ‘’το καλό του τόπου’’.

Δυστυχώς παρακολουθώ έκπληκτος πως σας έπληξε νέος "ιός" αυτή τη φορά, "η αμνησία", αγαπητοί μου, απ’ότι φαίνεται ξεχάσατε πως στη θητεία σας ακόμα εγκαταλείψατε αφύλακτη και απροστάτευτη την περιουσία μας επιτρέποντας στο Ξαμίλι να παίρνει τους φόρους από την παρουσία της βλαβερής κεραίας κινητής τηλεφωνίας όπου βρίσκεται στο Μπερντενέσι... τα τοποθετήσατε από τότε τα σύνορα 2009-2010 δεν το θυμόσαστε κ. Ηλία Θανάση.
Σηκώσατε τα χέρια ψηλά. αλλά εμείς όχι ...έχουμε ήδη κινηθεί νομικά εναντίον τους και τα αποτελέσματα θα τα δείτε σε λίγο χρονικό διάστημα!

Όσον αφορά την καταγραφή των περιουσιών στα συγκεκριμένα σημεία που αναφέρετε στο άρθρο σας νομίζω πως εσείς έχετε περισσότερη εξειδίκευση στο θέμα εφόσον το άπαιχτο δίδυμο θείου και ανιψιού (Vangjel MIÇI, Florjan Gjoni) που είχατε στη δούλεψή σας, ως άξιοι εκπρόσωποι με το αίσθημα ευθύνης που ο καθένας έχει στον δικό του τομέα, τους ‘’εξυψώνει’’ στην διεύρυνση του οικονομικού και κοινωνικού τους υπόβαθρου. 
Πριν το μεγάλο αντίο του κ. Ηλία Θανάση από την καρέκλα του έπαρχου ο κ. Florjan Gjoni πήρε μαζί τις αναμνήσεις του και αναφερόμαστε φυσικά στα εν’ λόγω υλικά της καταγραφής των περιουσιών μας , ως αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Επαρχία Αλύκου, παράνομα .
Ο οποίος πριν λίγο καιρό τα έδωσε στην Επαρχία του Ξαμιλίου, ο λόγος άγνωστος προς εμάς, αλλά γνωστός προς εσάς κύριοι...
Ο λόγος μας βασίζεται στα λεγόμενα του κ. Edmond LEKA εκπροσώπου της εταιρίας καταγραφής όπου μας διαβεβαίωσε για το γεγονός .

ΥΓ: Η μεγαλύτερη και σπουδαιότερη ηγετική φυσιογνωμία είναι αναμφισβήτητα ο κ.Ηλίας Θανάσης και οι ακόλουθοί του. Η ‘’προίκα’’ που μας άφησε είναι οι συνεχείς αγώνες διαφύλαξης των περιουσιών μας από τα ’’όρνια’’ που θέλουν να κατασπαράξουν καθετί δικό μας και να σπάσουν το συνδετικό κρίκο με το ηρωικό παρελθόν των προγόνων μας.
Εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω στον αγώνα που ξεκίνησα, γι’αυτό λοιπόν ενάντια στη θέληση εκείνων που θέλουν την κεφαλή μου επί πίνακι, έχω να πω μόνο ότι ο Θεός με κατέβασε για δεύτερη φόρα σαν δεύτερο Θωμά Σπύρο από το χωριό Καινούργιο. 

Για να δώσω τη δική που μάχη για τα αιματοβαμμένα λιβάδια που εσείς κύριοι τόσα χρόνια βρισκόσασταν σε ‘’ χειμερία νάρκη’’ το 2009-2010, ο λαός όμως δεν κοιμάται είδε την αλήθεια και σας έστειλε στην πόλη των Αγ. Σαράντα για να παραθερίσετε , το μήνυμα ήταν προφανές, αλλά εσείς δεν το καταλάβατε ακόμη ...

Ενδέχεται και συνέχεια κύριοι αν το επιθυμείτε ... 26+5= hidr.....!!!!!!

Με σεβασμό προς όλους τους αναγνώστες ,


Ο Έπαρχος Αλύκου
Χρήστος Καίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου