Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γαβριήλ Αβραμίδης για τον θάνατο ομογενούς από τη διακοπή σύνταξης του ΟΓΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                    

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

Με αφορμή τον θάνατο Ομογενούς Έλληνα πολίτη, εξαιτίας των αβάσταχτων και εξοντωτικών μέτρων, τα οποία εφαρμόζει η Κυβέρνηση με το νόμο 4093/2013 (Μνημόνιο 3), ο Βουλευτής της Α΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, των ¨Ανεξάρτητων Ελλήνων¨, Γαβριήλ Αβραμίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση της «τρόικας εσωτερικού», που ενσυνείδητα επέλεξε να είναι «ακριβή στα πίτουρα και φθηνή στο αλεύρι», άρχισε να μετρά τα θύματα της μνημονιακής πολιτικής της, σε βάρος των νεοπροσφύγων Ομογενών, από την πρώην Σοβιετική Ένωση, και των Βορειοηπειρωτών.

Στο βωμό πρόσκαιρων δημοσιονομικών αποτελεσμάτων, κατ΄ εφαρμογή του ¨Μνημονίου 3¨ (ν.4093/2012), ένας ανάπηρος (κατά 80%), ανασφάλιστος Ομογενής, που διέμενε στο συνοικισμό των νεοπροσφύγων, στη Νικόπολη (Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης), αφού στερήθηκε το αναπηρικό επίδομα πρόνοιας, έλαβε -από τον Ο.Γ.Α.- και το "αγγελτήριο του προγραμματισμένου θανάτου του"

Ήταν το "ενημερωτικό σημείωμα¨, που αποστέλλεται στους Ομογενείς, και τους ανακοινώνει ότι, οι ανασφάλιστοι υπερήλικες, που τίμησαν την εθνική τους καταγωγή, σε ξένες χώρες, παρά τους διωγμούς που υπέστησαν, από την 1η Μαρτίου 2013, δεν θα λαμβάνουν το βοήθημα των τριακοσίων ευρώ (300€), που καταβάλλεται σε όλους τους ανασφάλιστους γέροντες, Έλληνες πολίτες. 

Με αυτό το σημείωμα, δίπλα του, τον βρήκαν νεκρό οι γείτονές του. Είχε την ατυχία να γεννηθεί Έλληνας, σε μια μακρινή χώρα, κι εδώ, στην ιστορική του Πατρίδα, πλήρωσε με τη ζωή του, ένα ακόμη «μάθημα»: Στην Ελλάδα των Μνημονίων, οι περικοπές και το νοικοκυριό των δημοσιονομικών, δεν αρχίζουν από τα «παράσιτα», τους λαθρέμπορους και τους κλεπτοκράτες, αλλά από τους ανασφάλιστους, υπερήλικες Ομογενείς!...

Οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου του, και πιο συγκεκριμένα, οι αναίσχυντοι κυβερνώντες, ας μην έχουν καμιά αμφιβολία: Λίγες είναι οι μέρες τους! και δεν αργεί η στιγμή που θα λογοδοτήσουν!».
             
                                      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου