Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Συστράτευση γύρω από το Κόμμα των Ελλήνων ΕΕΜΜ για να αποκτήσει φωνή ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός και να θέσουμε εκτός Βουλής τους τσάμηδες

του Χρήστου Αργύρη
Αντιπροέδρου του Εθνικού Συμβουλίου 
του Κόμματος ΕΕΜΜ


Μετά τις δηλώσεις Μπερίσα και την αποδοχή των αιτημάτων του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, ουδείς νοήμον Έλλην της Βορείου Ηπείρου δεν μπορεί να πανηγυρίζει, αν αυτά τα αιτήματα, η μέρος αυτών, δεν εφαρμοστούν στην πράξη!

Ενδεικτικό αυτής της επιφυλακτικότητας, είναι η εχθρική στάση των αλβανικών κυβερνήσεων διαχρονικά έναντι του Ελληνισμού. Αυτό που έχουμε ιερά υποχρέωση ως Εθνικός Φορέας είναι να διεκδικούμε, και δεν θα πάψουμε ποτέ να το πράττουμε μέχρις ότου το αλβανικό κράτος πάψει να στρουθοκαμηλίζει και να αναγνωρίσει με κάθε ειλικρίνεια τα ιστορικά μας κεκτημένα.


Ως άνθρωπος έχω ως αρχή να μην ασελγώ σε πτώματα, πόσο μάλλον σε πολιτικά, και το έχω δηλώσει κατά καιρούς, άλλα δεν έχω άλλη επιλογή από το να απαντήσω στην προκλητικότητα της "Ελληνόφωνης Συμμορίας" ή αλλιώς  "τα λιγούρια της αλβανικής εξουσίας". 

Δεν θα αναφερθώ πολύ στον αλβανικό γκαγκστερισμό του αρχηγού και το ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί που απέσπασε μέσω του μέλους της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, η χρήση του οποίου έγινε καθαρά για να πλήξει το Κόμμα των Ελλήνων (θα μπορούσε φυσικά να είχε διαφορετική χρήση προς όφελος της κοινότητας μας, την οποία και θα χαιρετίζαμε), γιατί γνωρίζαμε εξ΄αρχής ότι η πολιτική αλητεία είναι κοινό γνώρισμα των Αλβανών. 

Θα τον συμβούλευα όμως να οικειοποιηθεί την έδρα των Τιράνων που του έδωσε ο Ράμα, χαρακτηριστικό γενναιοδωρίας των Αλβανών προς τους υποτακτικούς, γιατί η παρουσία του ιδίου στην Περιφέρεια Αυλώνος πέραν ότι από μόνη της είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα, άλλα και η παρουσία των Έπαρχων ως το μοναδικό πλεονέκτημα δεν είναι ικανό να διασφαλίσει έδρα, γιατί πολύ πιθανόν οι ίδιοι να στηρίξουν τα μητρικά τους κόμματα, η αν λάβουμε υπόψιν το έντονο μίσος που τρέφουν για το Κόμμα των Ελλήνων δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να στηρίξουν το Κόμμα των Τσάμηδων.


Με την ανακοίνωση της ένταξης του Κόμματος των Ελλήνων στην δεξιά συμμαχία έσπευσαν τα φερέφωνα της Ελληνόφωνης Συμμορίας με την γνωστή τακτική χυδαιότητας και ύβρεων, μεταφράζοντας στην ουσία την ρητορική που διακατέχεται όλη η πολιτική ζωή της Αλβανίας, θέτοντας αριστερό-δεξιά διλήμματα κάνοντας πράξη τον διακαή πόθο των αλβανικών κομμάτων κατά την διάρκεια της ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας να εντάξει τους Έλληνες σε δεξιά και αριστερά μαντριά. 

Ως γνωστόν, ακόμα και από την προγραμματική διακήρυξη, το Κόμμα των Ελλήνων δεν απευθύνεται στους Έλληνες βάση της ιδεολογικής τους τοποθέτησης, άλλα βάση της εθνικής τους καταγωγής, δεν έχουμε σκοπό να κυβερνήσουμε την Αλβανία γιατί αυτή είναι ευθύνη των Αλβανών και λοιπών υποτακτικών. 

Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την φυσική παρουσία του Ελληνισμού στην πατρογονική του γη, με όλα τα δικαιώματα και τις ασφαλιστικές δικλείδες που απορρέουν από τις διεθνείς συμβάσεις.
Αν και τους προσκαλέσαμε σε μια Συμμαχία Ελλήνων, φυγομάχησαν, με πρόσχημα τον διχασμό, επέστρεψαν όμως δριμύτεροι με διχαστικές διαθέσεις, αυτή τη φορά μαζί με τον κηδεμόνα.
Αυτό το λαμβάνουμε φυσικά ως πολιτισμική εξέλιξη γιατί παλαιότερα ερχόταν μαζί με τον πολίτσα!


Όσον αφορά την παρουσία των τσάμηδων στην ευρύτερη δεξιά συμμαχία είναι μια χρυσή ευκαιρία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να στείλει τους ίδιους σπίτι τους και τις παράλογες απαιτήσεις τους προς την μητέρα πατρίδα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 


Μετά την 23η Ιουνίου το μόνο που θα πρέπει να κυριαρχεί είναι τα δίκαια αιτήματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Αν δεν το καταφέρουμε αυτό ως Έλληνες, τότε θα είμαστε υπόλογοι όλοι, στην ίδια την ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου