Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Προωθείται ψήφισμα «γενοκτονίας τσάμηδων», η προδοτική κυβέρνηση σιωπά!


Μπορεί η αντίδραση του υπουργού των Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλου να ήταν εκπληκτικά άμεση στο θέμα του τυφλού τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βοστώνη των ΗΠΑ, για το οποίο προτού ακόμη υπάρξουν ακριβή και αναμφισβήτητα στοιχεία έσπευσε να δηλώσει πως «η επίθεση στη Βοστώνη είναι επίθεση εναντίον όλων μας»(!), δε φαίνεται όμως να διακατέχεται από την ίδια ανησυχία, ταχύτητα αντίδρασης και ένδειξη αποφασιστικότητας σε ένα ζήτημα το οποίο άπτεται της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδος μας και των σχέσεών της με το αλβανικό κράτος.

Το κλίμα ακραίου ανθελληνισμού, το οποίο διακατέχει τόσο την αλβανική πολιτική ηγεσία, όσο και το μεγαλύτερο μέρος του αλβανικού λαού, αποτελεί την βάση στην οποία πατά το λεγόμενο «κόμμα των τσάμηδων» (PDIU), για να προωθήσει ψήφισμα - του αλβανικού κοινοβουλίου- καταδίκης της «γενοκτονίας των τσάμηδων» από τους Έλληνες. Το PDIU λοιπόν, κατέθεσε στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας του αλβανικού κοινοβουλίου, το ανωτέρω ψήφισμα, το οποίο βρίσκεται και στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας της γείτονος χώρας.

Αν η πολιτική ηγεσία του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος αδιαφορεί για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, αναλώνοντας το σύνολο της ενέργειάς της στην είσπραξη φόρων από το Λαό μας, προς τέρψιν της δίψας των διεθνών τοκογλύφων, δε συμβαίνει το ίδιο και με τις γειτονικές χώρες, οι οποίες εποφθαλμιούν εδάφη της Ελληνικής Πατρίδος. Η Τουρκία εγείρει ευθέως τις διεκδικήσεις της σε Θράκη και Αιγαίο, τα Σκόπια επιδιώκουν την οικειοποίηση των εδαφών και της ιστορίας της Μακεδονίας, μόλις πρόσφατα οι Βούλγαροι ανέδειξαν ζήτημα «βουλγαρικής Θράκης» και οι Αλβανοί ονειρεύονται την «Μεγάλη Αλβανία» με εδάφη της ελληνικής επικράτειας
Παρά το συνωστισμό σκοτεινών νεφών πάνω από τον ελληνικό ουρανό, το αυτί της κυβέρνησης Σαμαρά δε δείχνει να ιδρώνει. Στις τάξεις του αντεθνικού Καθεστώτος το οποίο εξουσιάζει το Λαό και τη Πατρίδα μας, επικρατεί ένας χαρακτηριστικός εφησυχασμός, δείγμα είτε της πλήρους ανικανότητος των παραγόντων του, είτε της συνειδητής προδοτικής τους στάσης, οπότε και εκτελούν ένα προσυμφωνηθέν σχέδιο δράσεως, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αμερικανοσιωνισμού.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποδεικνύει πέραν της πλήρους αποθράσυνσης του αλβανικού στοιχείου, το οποίο ενθαρρύνεται από την δειλή και ψοφοδεή στάση της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και από την ανοιχτή υποστήριξη του αμερικανικού παράγοντος, το γεγονός πως η επιρροή της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στην Αλβανία είναι καθοριστικής σημασίας. Αφού κατόρθωσε να εκριζώσει τα όποια φιλελληνικά ερείσματα, πέτυχε να καλλιεργήσει τόσο τον ανθελληνισμό όσο και τον φιλοτουρκισμό, προωθώντας μια σειρά συμφωνιών οι οποίες ενίσχυσαν τις σχέσεις των δυο κρατών. 

Σε αντιδιαστολή, το Καθεστώς το οποίο έχει γαντζωθεί στο λαιμό του Έθνους μας και δε του επιτρέπει να αναπνεύσει, όχι μόνον δεν εργάζεται προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων αλλά και εγκατέλειψε στο έλεος των εχθρικών διαθέσεων τον βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, στερώντας τον από κάθε στήριξη, υλική και πνευματική. Επιπρόσθετα, οι διπλωματικές του τακτικές, οδηγούν το Έθνος με μαθηματική ακρίβεια σε μελλοντική θέση άμυνας, ώστε να περισωθεί ότι δύναται να περισωθεί, σε μια κατάσταση παρόμοια, αν όχι χειρότερη, εκείνης στην οποία έχει περιέλθει το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων.

Εν κατακλείδι, το Έθνος μας υποχωρεί σε όλα τα μέτωπα και μάλιστα υποχωρεί ατάκτως. Υπεύθυνη τούτης της ανεπίτρεπτης και καταστροφικής υποχωρήσεως είναι η μεταπολιτευτική λαίλαπα των διεφθαρμένων και των προδοτών, η οποία αφού εξαθλίωσε οικονομικώς το Λαό μας, επιδιώκει τώρα την συρρίκνωση των συνόρων του Ελληνικού Κράτους. Μοναδική δύναμη αντίστασης στα επιχειρούμενα σχέδια των εχθρών του Ελληνισμού, δεν είναι άλλη από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Είναι πλέον στο χέρι του Ελληνικού Λαού να επιλέξει αν θα αγωνιστεί για να κερδίσει όσα του αξίζουν ή αν θα παραδοθεί στους λύκους που γυρεύουν να τον κατασπαράξουν.

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου