Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ποιοι βιάζονται να τελειώνουν με τον Έλληνα διπλωμάτη Θεόδωρο Καμαρινό;

YPEX300fatsa
Η ιστοσελίδα "ειδήσεων και σχολίων για την Πολιτική, διπλωματία και Άμυνα e-dragoumanos.eu έγραφε προ καιρού τα παρακάτω "ωραία" για τον πρώην Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Κορυτσά κ. Θεόδωρο Οικονόμου - Καμαρινό: 

"Η δικαστική διαμάχη του πρώην πρόξενου Θεόδωρου Καμαρινού με το Υπουργείο Εξωτερικών ο οποίος από τις αρχές του Αυγούστου 2012 είχε παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κορυτσά, έληξε άδοξα για τον πρώην-πλέον- διπλωμάτη. 
Η δικαστική απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο ήταν εις βάρος του κ. Καμαρινού ο οποίος μετά από αυτό παραιτήθηκε από το διπλωματικό σώμα."

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: 
Καμία δικαστική διαμάχη δεν έληξε και μάλιστα άδοξα για τον κ. Καμαρινό, αφού κανένα δικαστήριο δεν αποφάσισε ακόμα για την τύχη του στο διπλωματικό σώμα και γενικότερα για την εντιμότητα του. Ο Έλληνας διπλωμάτης υπέβαλε όντως την παραίτηση του από το σώμα για λόγους ευθιξίας (άγνωστη προφανώς λέξη για τους Βορειοηπειρώτες και τα κοινά τους), η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από το Υπουργείο Εξωτερικών, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης προς το τέλος Ιουνίου.
Γιατί άραγε οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης ιστοσελίδας - που είναι στα μέσα και στα έξω του ΥΠΕΞ - βιάστηκαν να αποτελειώσουν διπλωματικά τον πρώην Γεν. Πρόξενο της Ελλάδας στην Κορυτσά;
Προς τι όλη αυτή η σπουδή κατηγορίας και σπίλωσης προς τον Ελληνόψυχο διπλωμάτη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου