Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος εξηγεί στον ΣΚΑΪ την διαφορά μεταξύ Βορειοηπειρώτη και Αλβανού

Στην Ελλάδα του 2012 ακόμα πρέπει να εξηγούμε τη διαφορά των Βορειοηπειρωτών από τους Αλβανούς, κάτι που αναγκαστικά γίνεται και στα ΜΜΕ.
Τον ρόλο αυτό σε δημόσιο επίπεδο ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ "Ευθέως" με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. 
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διερωτήθηκε γιατί η Χρυσή Αυγή συμπεριφέρεται ρατσιστικά στον "Βορειοηπειρώτη" σκηνοθέτη της αμφιλεγόμενης θεατρικής παράστασης "Κόρπους Κρίστι" Λαέρτη Βασίλη, αλλά δεν κάνει το ίδιο και για τον "Αλβανό" Ρομπέρτο Χαϊδη που είναι μέλος της Χρυσής Αυγής!!!

Ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος προσπάθησε να του εξηγήσει το αυτονόητο όσον αφορά το ποιος είναι Αλβανός και ποιος Βορειοηπειρώτης. 

Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής. 
Η χρονική περίοδος που μας ενδιαφέρει είναι από το 20:45 έως το 21:55 



   
Μάλλον ο κ. Μπογδάνος δεν έχει καταλάβει ότι ο Βορειοηπειρώτης με τον Αλβανοέλληνα ή τον Ελληνοαλβανό δεν είναι ένα και το αυτό.
Αλλά τι να του πρωτοεξηγήσει και ο Μιχαλολιάκος; ότι Βορειοηπειρώτης είναι ο ΄Ελληνας που έχει τη συνείδηση ότι η ιδιαίτερη πατρίδα του είναι το κατεχόμενο τμήμα της Ηπείρου; ή μήπως να έκανε ολόκληρη ανάλυση του Βορειοηπειρωτικού Ζητήματος από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-'13 και μετά;
Τα όργανα πάντως άρχισαν προχθές την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, όταν στην πρεμιέρα της δικής του εκπομπής στον Alpha ο Λάκης Λαζόπουλος είπε το ανεπανάληπτο "Αλβανοί δεύτερης γενιάς εντάσσονται στη Χρυσή Αυγή για να ξεσπάσουν σε άλλους το ρατσισμό βίωσαν και οι ίδιοι"!!! 
Αλλά τι να περιμένει κανείς από κομμουνιστοθρεμένους δημοσιογράφους και διασκεδαστές... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου