Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα του Κόμματος των Ελλήνων προς όλους τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αφαίρεση των συνταξίμων βοηθημάτων του ΟΓΑ.

305Μετά τη μη αποδοχή των προτάσεων του Κόμματος των Ελλήνων που κατατεθήκαν από τον περασμένο Οκτώβριο προς το Υπουργείο Εργασίας της Ελλάδος για μια βιώσιμη λύση όσων αφορά τα συντάξιμα βοηθήματα του ΟΓΑ που αποδίδονταν μέχρι πρότινος στους υπερήλικες συμπατριώτες μας, καθώς και της μη τήρησης των δεσμεύσεων και διαβεβαιώσεων τόσο του Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση όσο και άλλων μελών της Ελληνικής κυβέρνησης που εδόθησαν κατά τις πρόσφατες επαφές του πρόεδρου του κόμματος κ. Χρήστου Κίτσιου στην Αθήνα: 

Το προεδρείο του Κόμματος των Ελλήνων Ε.Ε.Μ.Μ. κατά την έκτακτη συνεδρίαση που έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται επί της οδού Σταδίου και Αίολου 100 στην Αθήνα, πιστό στις δεσμεύσεις του προς των Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και με αίσθημα ευθύνης προς τους υπερήλικες συμπατριώτες μας που αυτή την στιγμή κινδυνεύει όχι απλά η αξιοπρεπή τους διαβίωση αλλά η ιδία η βιολογική τους επιβίωση αποφάσισε και καλεί όλα τα μέλη, τους φίλους, και όλους τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Υπουργείο Εργασίας την Τέταρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13:00. 

Στο σημείο της συγκέντρωσης θα βρίσκεται σύσσωμη η ηγεσία του κόμματος με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρήστο Κίτσιο.

Εκ του γραφείου τύπου Αγ. Σαράντα 10/02/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου