Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ιδού γιατί οι Έλληνες (και όχι μόνο) πολιτικοί και διπλωμάτες δεν πρέπει να συγχέουν το Βορειοηπειρωτικό με την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης


Ανακοίνωση κόλαφος για τους τούρκους από τους Πομάκους της Θράκης
Ανακοίνωση κόλαφος για το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και τους πάσης φύσεως «επιτρόπους» που εξυπηρετούν τα ανθελληνικά συμφέροντα εξέδωσαν οι Πομάκοι της Θράκης.
Στην ανακοίνωση, αυτή, ακυρώνουν το σύνολο της τουρκικής προπαγάνδας και δείχνουν το δρόμο για την ανάσχεση της τουρκικής επιθετικότητας. Η ανακοίνωση αφορά την τροπολογία για το νόμο περί των ιμάμηδων, που τόσες αναταράξεις και μύδρους προκάλεσε στον χώρο της ανθελληνικής – φιλοτουρκικής αριστεράς και κεντροαριστεράς.
Στην ανακοίνωση τους οι Έλληνες Πομάκοι χαιρετίζουν την απόφαση για απευθείας διορισμό των ιεροδιδασκάλων από το Ελληνικό Κράτος και καταγγέλλουν τις προσπάθειες προπαγάνδας και χειραγώγησης των μουσουλμάνων από το προξενείο. Η ανακοίνωση αυτή, ουσιαστικά, αδειάζει τις προσπάθειες των τούρκων για να «δουν» «τουρκικές μειονότητες» στα Δωδεκάνησα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αφού με αυτή αποδεικνύεται ότι δεν έχουν πάτημα ούτε καν στην Θράκη. Σε εμάς, φυσικά, αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό, όμως αυτή η ανακοίνωση έχει την χρησιμότητα της μπας και ανοίξουν τα μάτια των τουρκοφρόνων κυβερνώντων μας.
Στην Θράκη τα μοναδικά όργανα που έχει η τουρκία είναι κάποιοι τουρκόφρονες πράκτορες που ακούγονται περισσότερο, γιατί έχουν την «αβάντα» από τα ΜΜΕ και τα πολιτικά κόμματα της κλεπτοκρατίας. Η ανακοίνωση των Πομάκων καταγγέλλει, μάλιστα, και τις φιλοτουρκικές ζυμώσεις που γίνονται εντός αυτών των κομμάτων με τους ψηφοθηρικούς εκβιασμούς που θέτουν δια μέσω του τουρκοπρακτόρων βουλευτών οι τουρκόφρονες.
Χωρίς άλλα λόγια, ας δούμε την ανακοίνωση:
«Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων χαιρετίζει την τροποποίηση του νόμου 3536/2007 αναφορικά με το διορισμό των μουσουλμάνων ιεροδιδασκάλων (ιμάμηδων). Συγχαίρουμε όλους τους βουλευτές που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και στους εκβιασμούς.
Η ψήφιση της τροποποίησης συμβάλλει τα μέγιστα στην ισονομία και ισοπολιτεία μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Οι διαδικασίες αυτές αποτελούν εσωτερικό ζήτημα της Ελληνικής Δημοκρατίας και δεν έχει κανένα δικαίωμα να αναμιγνύεται η Τουρκία ή άλλος ξένος παράγοντας. Το ζήτημα δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο, νομικό ή ιστορικό με την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.
Εάν η Τουρκία επιθυμεί εκλογή μουφτήδων ή ιμάμηδων θα πρέπει να δώσει η ίδια το παράδειγμα και να εφαρμόσει τις εκλογές στην επικράτειά της. Άλλωστε η εκλογή ιερωμένων αντίκειται στον ίδιο τον ισλαμικό νόμο καθώς θα σπείρει μίσος, διχόνοια και ανταγωνισμό ανάμεσα στους πιστούς.
Η απαίτηση της Τουρκίας για εκλογές έχει καθαρά πολιτικές σκοπιμότητες οι οποίες στρέφονται τόσο κατά της κυριαρχίας της Ελλάδας στην ελληνική Θράκη όσο και κατά των μουσουλμανικών πληθυσμών της Θράκης, τους οποίους προσπαθεί να χειραγωγήσει και να τους στρέψει κατά της πατρίδας τους, της Ελλάδας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου