Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Βουλευτής ΑΝΕΛ Γαβριήλ Αβραμίδης: Η κατάργηση των συντάξεων ΟΓΑ ξεριζώνει τον Ελληνισμό από τη Βόρειο Ήπειρο

Ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Γαβριήλ Αβραμίδης, με αφορμή την έναρξη της αποστολής, από τον Ο.Γ.Α., των επιστολών που προαναγγέλλουν στους ομογενείς τη διακοπή της παροχής του πενιχρού οικονομικού βοηθήματος, που τους χορηγούσε η Ελληνική Πολιτεία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ούτε οι προφανείς εθνικοί λόγοι, ούτε η αυταπόδεικτη αδικία, σε βάρος μιας τυραννισμένης πληθυσμιακής ομάδας, που βρίσκεται σε έσχατη ένδεια, ούτε το ευτελές, το αστείο ποσό που δήθεν θα εξοικονομηθεί, στάθηκαν λόγοι ικανοί, να κάμψουν το κατευθυνόμενο μένος της Κυβέρνησης της «τρόικας εσωτερικού», σε βάρος των ανασφάλιστων υπερήλικων Ομογενών.

Η Διοίκηση του Ο.Γ.Α., ταχυδρομεί προς τους 30.000 περίπου γέροντες και γερόντισσες, νεοπρόσφυγες Ομογενείς, από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Βόρεια Ήπειρο, το κείμενο των διατάξεων του ν.4093/2012, που προβλέπει τη διακοπή της χορήγησης του βοηθήματος που ελάμβαναν, που έφθανε στο ιλιγγιώδες ύψος των τριακοσίων ευρώ (300€). Κι αυτό, στο όνομα της «περιστολής δαπανών και της εξοικονόμησης της κρατικής σπατάλης»!...

Προειδοποιήσαμε εγκαίρως, τον κ. Σαμαρά και τους κυβερνητικούς εταίρους του, για τα τεράστια ζητήματα που πυροδοτούν, υπακούοντας τυφλά στις εντολές της «τρόικας εξωτερικού». Αναλαμβάνουν στο ακέραιο την ευθύνη της φυσικής εξόντωσης των ανασφάλιστων υπερηλίκων. Για χρόνια εφάρμοσαν ή ανέχτηκαν μια στοχευμένη πολιτική, για την κοινωνική και οικονομική «γκετοποίηση» των Ελλήνων με καταγωγή από τον Πόντο. 

Σήμερα, επιχειρούν να εξοντώσουν τους γεροντότερους από αυτούς, και παράλληλα, στηρίζουν τα άνομα, αλλότρια σχέδια, για τον ξεριζωμό των Ομογενών, από τη Βόρεια Ήπειρο, μια πανάρχαια κοιτίδα του Ελληνισμού. Είναι πια ολοφάνερο, πως οι Κυβερνώντες εργάζονται πια, συνειδητά και μεθοδικά, για τη διαμόρφωση συνθηκών εμφύλιας σύρραξης, ξεκινώντας από τα τυφλά χτυπήματα προς τους πάμφτωχους και τους απελπισμένους Έλληνες. Την ίδια στιγμή που συντηρούν προκλητικά προνόμια και εξωφρενικές σπατάλες, αποφασίζουν να οδηγήσουν στην εξαθλίωση και στο θάνατο, ανθρώπους που -μέχρι τώρα- ζούσαν με 300€.         

Το ξέρουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες! Ας γνωρίζουν όμως, πως όταν έρθει η στιγμή της απόδοσης ευθυνών, για το συγκεκριμένο, απροκάλυπτο, σκηνοθετημένο, εθνικό έγκλημα, δε θα μπορέσουν να επικαλεστούν το παραμικρό άλλοθι».

                           ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΑΒΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου