Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η αντισυνταγματικότητα του νόμου Ραγκούση περί ιθαγένειας και η αντίδραση της εθνομηδενιστικής αριστεράς


Αντισυνταγματικός ο νόμος Ραγκούση: Έλληνας γεννιέσαι! Δεν γίνεσαι…

Οριστικά και αμετάκλητα καταργήθηκε ο νόμος έκτρωμα του ΠΑΣΟΚ, ο νόμος 3838/2010, ο επονομαζόμενος αλλιώς και ως νόμος Ραγκούση ή λαθρονομοσχέδιο, από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. 
Ο νόμος Ραγκούση κρίθηκε παράνομος και αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο δεδομένου ότι απέδιδε την Ελληνική Ιθαγένεια σε αλλοδαπούς με βάση αμιγώς τυπικές διαδικασίες που δεν διασφάλιζαν την ουσιαστική νομική προϋπόθεση του δεσμού με το Ελληνικό Έθνος. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο της αποφάσεως:
«Ελάχιστος όρος και όριο των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας είναι η ύπαρξη γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, τα οποία δεν είναι οργανισμοί ασπόνδυλοι και δημιουργήματα εφήμερα, αλλά παριστούν διαχρονική ενότητα με ορισμένο πολιτιστικό υπόβαθρο, κοινότητα με σχετικώς σταθερά ήθη και έθιμα, κοινή γλώσσα με μακρά παράδοση, στοιχεία τα οποία μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά με τη βοήθεια μικρότερων κοινωνικών μονάδων»
Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μια πραγματική νίκη του Ελληνισμού έναντι των δυνάμεων του σκότους που απεργάζονται την διάλυση των Εθνών. Έτσι δια της νομικής οδού δικαιώνεται η πρόταση νόμου που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή για κατάργηση αυτού του εκτρώματος που παρίστανε τον νόμο του Ελληνικού Κράτους. Μια πρόταση νόμου που ποτέ δεν έφτασε προς ψήφιση στην βουλή.
Με αυτή την απόφαση ως φόντο και με δεδομένη την εκτεταμένη αλλοίωση του εκλογικού σώματος από χιλιάδες λαθρομεταναστών που μεταφέρονταν υπό την κάλυψη ακροαριστερών ομάδων, η εκλογική διαδικασία των δημοτικών εκλογών, τουλάχιστον για τον δήμο Αθηναίων τίθεται σε αμφισβήτηση, όπως και η θέση του λαθροδημάρχου Καμίνη. 
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο εκτρωματικός νόμος Ραγκούση για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας, ξεσήκωσε την μήνιν του συνόλου της Αριστεράς. Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ανθελληνικό τους πρόσωπο, στάζουν χολή κατά της Δικαιοσύνης και των δικαστών οι οποίοι προχώρησαν στη λήψη της απόφασης, με γνώμονα το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας.
Το επίσημο όργανο του κομμουνιστικού κόμματος, η φυλλάδα του Ριζοσπάστη, κάνει λόγο για «σκοταδιστική απόφαση του ΣτΕ», μιας και θίγει εις διπλούν τις επιδιώξεις των ερυθρών απόβλητων της στέπας. Από τη μία πλευρά, η απόφαση αποτέλεσε πλήγμα για τη διεθνιστική, μαρξιστική θεώρηση των Εθνών, συμφώνως προς την οποία οι μπολσεβίκοι δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξη των Φυλών. Ως εκ τούτου, η απόφαση αντιτίθεται στα κομμουνιστικά όνειρα για μια πολυφυλετική Ελλάδα. Από την άλλη πλευρά, η απόφαση του ΣτΕ βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες των απογόνων του συμμοριτισμού για ανάκαμψη, μιας και τους στερεί από την ψηφοθηρική πηγή των ισλαμιστών «προλετάριων». 

Το κόμμα-συμμορία του Περισσού, βρίσκεται πλέον στη δύσκολη θέση να αναθεωρήσει την πολιτική του τακτική έναντι των μεταναστών, ενώ στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία κατά την οποία το «κόμμα του λαού» απολύει τους εργαζομένους του, φαίνεται πως σπαταλήθηκε άσκοπα ένας πακτωλός χρημάτων για προπαγανδιστικό υλικό στις γλώσσες των λαθροεισβολέων. Ας ελπίσουμε το κόμμα της Προδοσίας κατά Γεώργιο Παπανδρέου(του Γέρου της Δημοκρατίας αν προτιμάτε), δε θα γυρέψει αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο για την αστοχία της προπαγανδιστικής του τακτικής, συνεπεία της αποφάσεως της Δικαιοσύνης!
Στο μπολσεβίκικο λίβελο, ο οποίος παρουσιάζει σε όλο του το βάθος το μαρξιστικό σύμπλεγμα κατά του Ελληνικού Έθνους, η λογική της απόφασης που έκρινε το νομοσχέδιο Ραγκούση αντισυνταγματικό περιγράφεται ως εξής: «το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης αβαντάρει απροκάλυπτα το ρατσισμό και μας επαναφέρει σε αναχρονιστικές και αντιδραστικές εποχές που κυριαρχούσαν τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη»!Το ΚΚΕ, ως διορισμένος, άξεστος και θλιβερός χωροφύλακας της πολυφυλετικής κοινωνίας, καταδικάζει τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, στρεφόμενο τόσο κατά του Έθνους όσο και κατά της Χριστιανικής Πίστεως της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας. Λησμόνησαν τα ερυθρά καθεστωτικά ψοφίμια της εξαπάτησης των Ελλήνων Εργατών πως εδώ δεν είναι ούτε Κούβα, ούτε Κίνα, ούτε Βόρειος Κορέα. Είτε το θέλουν, είτε όχι, εδώ είναι Ελλάς.
Στο κόμμα το οποίο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχεδίαση και εκτέλεση της οικονομικής εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, στο ΠΑΣΟΚ, οι αντιδράσεις ήταν επίσης έντονες. Η εκπρόσωπος του κόμματος(πολιτικός κατά το πάγιο κοινοβουλευτικό προνόμιο της κληρονομικής διαδοχής) Φώφη Γεννηματά, εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αποτελεί απόδειξη της οριστικής πλέον απώλειας επαφής του κόμματος των κρατικοδίαιτων με την ελληνική κοινωνία. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως «ο δεσμός των νόμιμων μεταναστών που ζουν πολλά χρόνια στη χώρα και των παιδιών τους με την Ελλάδα είναι ένα πραγματικό γεγονός το οποίο η πολιτεία δεν πρέπει να παραβλέπει». Δηλαδή κατά την κυρία Γεννηματά, θα πρέπει να παραβλεφθεί το Σύνταγμα, για να μην παραβλεφθεί ένα γεγονός το οποίο είναι παράνομο σε κάθε του πτυχή! Η ανακοίνωση συνεχίζει εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την εκπρόσωπο του κόμματος: «η διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών των μεταναστών που μεγάλωσαν ή μεγαλώνουν στη χώρα μας παραμένει προτεραιότητα μας. Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι μια ανοιχτή σύγχρονη Ευρωπαϊκή κοινωνία γιατί μόνο έτσι μπορεί να υπερασπίζεται ουσιαστικά και την Εθνική ταυτότητα». Με απλά λόγια, το ΠΑΣΟΚ σκόπευε να διαφυλάξει την εθνική ταυτότητα της Πατρίδος μας, προτάσσοντας τον πατριωτισμό των απολίτιστων της Ασίας και της Αφρικής! Περίεργη αίσθηση πατριωτισμού, η οποία όμως δε προκαλεί έκπληξη από ένα κόμμα το οποίο εισήγαγε τον όρο «οικονομικός πατριωτισμός», για να καλλωπίσει την Προδοσία του Μνημονίου και την αποπληρωμή των παράνομων και απάνθρωπων τόκων του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Το φιλοσιωνιστικό κόμμα του κυρίου Κουβέλη, δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στην επίθεση κατά της αποφάσεως της Δικαιοσύνης. Και πως θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο, όταν δίνει καθημερινά εξετάσεις στα παγκόσμια σιωνιστικά αφεντικά. Σε αυτά τα πλαίσια, η δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος συμφώνως προς την οποία «ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια είναι ότι καλύτερο έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου», είναι ενδεικτική της λαθρολαγνείας που επιβάλλουν τα διεθνή σιωνιστικά παράκεντρα εξουσίας των υπερατλαντικών συμμάχων.
Εκεί όμως, που η λογική παίζει κρυφτό με την παράνοια, βρίσκεται η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι νέοι που, είτε έχουν γεννηθεί είτε έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα, δεν έχουν γνωρίσει άλλη πατρίδα εκτός από τη χώρα μας. Κατά συνέπεια ο δεσμός τους με την Ελλάδα είναι προφανής, σε βαθμό που ο όρος «μετανάστες δεύτερης γενιάς» να είναι εσφαλμένος, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για Έλληνες μεταναστευτικής καταγωγής», αποφαίνεται το νεοΠΑΣΟΚ της Κουμουνδούρου, για να ολοκληρώσει το μνημείο ανθελληνισμού του με το κωμικοτραγικό «το να αποστερούνται αυτοί οι χιλιάδες συμπατριώτες μας τα θεμελιώδη δικαιώματά τους δεν αποτελεί μόνο πράξη κατάφωρης αδικίας, αλλά υπονομεύει τη συνοχή της κοινωνίας στο σύνολο της»!
Παρακάμπτοντας το ανεδαφικό και άτοπο της θέσεως να έχουν «συμπατριώτες» εκείνοι που δεν πιστεύουν σε Πατρίδες, μας προκαλεί σαρδόνια χαμόγελα η εφεύρεση του όρου «Έλληνες μεταναστευτικής καταγωγής». Αφού υπενθυμίσουμε στα ορφανά του Τσαουσέσκου ότι το Σύνταγμα βασίζει την Ελληνική καταγωγή στο Δίκαιο του Αίματος ΚΑΙ ΟΧΙ του εδάφους, θα αρκεστούμε να δηλώσουμε πως όταν το Κράτος αυτό ξαναγίνει Εθνικό, δε θα λησμονήσουμε μαζί με τους «Έλληνες μεταναστευτικής καταγωγής», να στείλουμε στις χώρες προέλευσής τους και τους «συμπατριώτες τους της Κουμουνδούρου». Και τότε, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, θα έχει κι εκείνος εφεύρει ένα νέο πολιτικό όρο: τον διεθνισμό από την ανάποδη!
Παρά την πρόσκαιρη επικράτηση της λογικής, θα πρέπει να θεωρείται βεβαία η επιδίωξη της Κυβέρνησης Σαμαρά, προς αντικατάσταση του λαθρονόμου Ραγκούση με έναν ηπιότερο μεν, εξίσου ανθελληνικό δε. Κι αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα, διότι το Καθεστώς που εξουσιάζει, ανεξαρτήτως του κόμματος που κυβερνά, εξυπηρετεί όχι τα συμφέροντα του Λαού μας, αλλά εκείνα της διεθνούς σιωνιστικής συμμορίας των τοκογλύφων. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εμμένει στην διακηρυχθείσα θέση του: Άμεση απέλαση για όλους τους λαθρομετανάστες, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου