Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή του Κόμματος των Ελλήνων ΕΕΜΜ στο Αργυρόκαστρο Φ. Ρούτζιου σε Δούβιανη και Τεριαχάτι

- Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους

Σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, ως υποψήφιος βουλευτής Περιφέρειας Αργυροκάστρου με το Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA, ο κ. Φίλιππος Ρούτζιος ζει την μοναδική εμπειρία φτάνοντας σε κάθε γωνιά της Δρόπολης και του Πωγωνίου, για να σφίξει το χέρι των συμπατριωτών του, να ακούσει την φωνή τους και να αφουγκραστεί τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. 

Η μεγάλη αποδοχή της υποψηφιότητας του , όπως αυτή εκδηλώνεται καθημερινά, ζεστά και αυθόρμητα, επιβεβαιώνει την ανάγκη των ψηφοφόρων για πραγματική ανανέωση στην πολιτική και για μια ουσιαστική και αποτελεσματική εκπροσώπηση της περιφέρειάς τους στο αλβανικό Κοινοβούλιο.


Την Τρίτη 28 Μαΐου επισκέφθηκε άλλα δύο χωριά της Κάτω Δρόπολης, τη Δούβιανη και το Τεριαχάτι.
Οι κάτοικοι τηςΔούβιανηςπαραπονέθηκαν ότι έχουν νερό μόνο μια ώρα την ημέρα, συνεχιζόμενες διακοπές ρεύματος και υπερτιμολογημένο ρεύμα.
Επίσης νιώθουν ανασφάλεια από τις διαρρήξεις και  κλοπές στα σπίτια και πρόσφατα και στο Μοναστήρι. Και βεβαίως η διακοπή των συντάξεων είναι το μεγάλο πρόβλημα για όλους τους υπερήλικους στα χωριά μας. Επόμενος σταθμός του ήταν το Τεριαχάτι. 
Κι εδώ ο κ. Ρούτζιος συναντήθηκε με κατοίκους και συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα.«Δίνω τον αγώνα μου με δύναμη, με βαθιά πίστη στις αξίες που εκπροσωπεί το ΕΕΜΜ - MEGA , με ευπρέπεια και με μέτρο» τονίζει ο κ.Ρούτζιος, προσθέτοντας:
«Αυτό περιμένουν και απαιτούν οι κάτοικοι, αυτό υποδεικνύει με την αυστηρή της κρίση όλη η κοινωνία».
Μια στάση που αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται καθημερινά από τους συμπατριώτες του, με τους οποίους ο κ. Φίλιππος Ρούτζιος συναντάται καθημερινά.


Οι Τεριαχατινοί έχουν πρόβλημα με την τροφοδοσία νερού στον Απάνω Μαχαλά και δεν υπάρχει γιατρός και νοσοκόμα στο χωριό, πρέπει να πηγαίνουν ή στη Δερβιτσιάνη, ή στο Αργυρόκαστρο.filiposroutzios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου