Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Oι Αλβανοτσάμηδες κατά της Χρυσής Αυγής


Μια πέρα για πέρα προκλητική ανακοίνωση, με την οποία επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή και απειλούν τους Έλληνες εθνικιστές, εξέδωσαν και οι Αλβανοί «Νέοι Πατριώτες» (πρόκειται για το πιο ανθελληνικό κόμμα, των σφαγέων του Ελληνισμού Τσάμηδων), με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Βόρειο Ήπειρο, στις οποίες φυσικά και παρέστησαν μέλη του κινήματος. Ιδού η ανακοίνωση των Τσάμηδων:
«Το μήνυμα  από την ελληνική πλευρά ότι οι δύο χώρες ανοίγουν νέους τρόπους  συνεργασίας,  που να βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό απορρίφθηκε, όχι από τους 'Νέους Πατριώτες, αλλά από τις ελληνικές ναζιστικές ομάδες που προκάλεσαν στο αλβανικό έδαφος. Οι εθνικές γιορτές κάθε έθνους πρέπει να τελούνται μέσα στο έδαφος της χώρας τους και όχι στο έδαφος άλλου έθνους, όπως πρέπει να κάνει το επίσημο ελληνικό κράτος. Στο φάντασμα των ζητημάτων, όπως της «Βορείου Ηπείρου», θα βρίσκουν πάντα την απάντησή μας  πολύ πιο σοβαρά από  ό, τι έγινε, βάσει του αμοιβαίου σεβασμού για τον οποίο μιλάει το ελληνικό υπουργείο και αυτό δεν σημαίνει σιωπή των Αλβανών στις προκλήσεις των Ελλήνων νεοναζί.  Αντίθετα, σημαίνει τη διακοπή κάθε πρόκλησης στο έδαφος της Αλβανίας και σεβασμός στα δικαιώματα των Τσάμηδων Αλβανών».
Το αστείο της υποθέσεως, είναι ότι οι φανατικοί Τουρκαλβανοί Τσάμηδες μας αποκαλούν «νεοναζί». Ενώ οι πρόγονοί τους ήταν αυτοί που συνεργάστηκαν επίσημα με τους Γερμανούς και τους Ιταλούς κατακτητές (ως… βοηθοί κατακτητού) στην Ήπειρο, σκοτώνοντας, λεηλατώντας και βιάζοντας.  Επίσης στα αστεία της υπόθεσης συγκαταλέγεται το γεγονός ότι επικαλούνται τον «αμοιβαίο σεβασμό», ενώ ορέγονται Ελληνικών εδαφών. Όσο για το ζήτημα της ελληνικότατης Βορείου Ηπείρου, δεν μας πτοούν ούτε κατ’ ελάχιστον οι απειλές των κατσαπλιάδων Τσάμηδων. 
Θέση της Χρυσής Αυγής ήταν, είναι και θα είναι ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου