Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χρήστος Παππάς στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Άμεση εφαρμογή του ισχύοντος Πρωτοκόλλου της Κερκύρας του 1914!

XPAPPAS
Ο Βουλευτής της Χ.Α. Χρήστος Παππάς στο γραφείο του
στη Βουλή με την σημαία της Αυτονόμου Β. Ηπείρου

07/12/2012

Με αφορμή το χθεσινό κωμικοτραγικό περιστατικό στη βουλή, με υπουργό της μνημονιακής συγκυβέρνησης που… κατέρρευσε ευρισκόμενος εις τας αγκάλας του… Μορφέως, πήραμε σήμερα μια συνέντευξη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππά, που την ώρα της… κατάρρευσης βρισκόταν στο βήμα και παρατήρησε εύστοχα στον… αγουροξυπνημένο υπουργό πως «η κυβέρνησή σας καταρρέει μάλλον». Φυσικά, η συνέντευξη καλύπτει θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. 


Ιδού τι μας είπε ο κ. Παππάς:

κ. Παππά, τι έγινε χθές στη βουλή, η καρέκλα του υπουργού έσπασε ή τον πήρε ο ύπνος κι έγειρε;

Η καρέκλα δεν έσπασε. Δεν είναι η πρώτη φορά που νυσταλέοι υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες βρίσκονται απέναντί μας. Τους παρατηρούμε συχνά πώς μας κοιτούν με το βλέμμα του ροφού και πώς ξαφνιάζονται από την δυναμικότητα και την αυθεντικότητα των βουλευτών μας. Και αυτό γιατί εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τους θέσουμε τα ερωτήματα που θέλει να θέσει ο Έλληνας  ο ελληνικός λαός, είμαστε οι μόνοι που τολμούμε όχι ψεύτικα, όπως κάνουν αυτοί για τα μάτια του κόσμου κι από πίσω αλληλοκαλύπτονται. Είμαστε η ειλικρινής φωνή του Ελληνικού λαού μέσα στο κοινοβούλιο.
Και κλείνοντας το θέμα της κατάρρευσης του κ. Τσαυτάρη και της κυβέρνησης, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία του υπαλλήλου που βγάζει δήθεν την καρέκλα έξω από το κοινοβούλιο προς επισκευή. Στην εν λόγω φωτογραφία η καρέκλα είναι… αρτιμελής, με τέσσερα πόδια.
KAREKLA

Το βρήκατε εξαιρετικά συμβολικό. Πιστεύεται πως θα καταρρεύσει η συγκυβέρνηση; Εν τέλει, θα φύγει ομαλά ή με… ελικόπτερο;

Το σίγουρο είναι ότι το μνημόνιο θα φάει τελικά πολλές κυβερνήσεις. Όσο γι’ αυτούς: «η κυβέρνησή σας καταρρέει μάλλον», όπως τους είπα και μέσα στη Βουλή. Τώρα για τον τρόπο διαφυγής και διάσωσης πολιτικής και άλλης είναι καθαρά στο χέρι του λαού.


Πολλοί επιμένουν πως η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση στις επόμενες εκλογές. Εσείς τι λέτε;

Πολλοί λένε «αργά και σταθερά». Άλλοι λένε «γρήγορα και δυναμικά». Και οι δυο απόψεις είναι σωστές. Το καλύτερο αποτέλεσμα και η καλύτερη συνταγή θα είναι ο συνδυασμός και των δύο. Πάντως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δημοσκοπικά η απόσταση δευτέρου και τρίτου κόμματος στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρή. Γι’ αυτό και αυτός ο ανηλεής πόλεμος των υπολοίπων συστημικών κομμάτων εναντίον της Χρυσής Αυγής, θεσμικών παραγόντων του πολιτεύματος καθώς και των βαρόνων των ΜΜΕ. Το ότι μας πολεμούν  όλοι αυτοί σημαίνει ότι πάμε καλά και τραβάμε το σωστό δρόμο.

Πότε προβλέπεται να περνάει στη 2η θέση η Χρυσή Αυγή;

Αν δεν έχει περάσει ήδη, λίαν συντόμως. Με τη δημοσκοπική σειρά όπως αυτή αποτυπώνεται σήμερα , έχοντας κυβέρνηση τον εσμό των Αριστεροπασόκων του Σύριζα και εθνική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή, θα είναι μια λαμπρή ευκαιρία για τον τόπο να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και να γίνει μια νέα αρχή.

κ. Παππά, εσείς από πότε είστε στην Χρυσή Αυγή;

Είμαι πολιτικοποιημένος στην Εθνικιστική ιδεολογία από το 1978, δηλαδή από ηλικίας 16 ετών. Τότε γνώρισα για πρώτη φορά τον Γενικό Γραμματέα και Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Πιστεύω σ’ αυτόν και στο όραμά του για μια νέα Ελλάδα.

Η καταγωγή σας είναι από τα Ιωάννινα. Ο Μπερίσα λέει πως η Ήπειρος συμπεριλαμβάνεται στη Μεγάλη Αλβανία…

Αυτά να τα ακούν οι ψευδοπατριώτες της Νέας Δημοκρατίας που συνεργάζονται με το κόμμα του Μπερίσα και οι Αμερικανόδουλοι του Υπουργείου Εξωτερικών που με τον ενδοτισμό τους επέτρεψαν και άφησαν το περιθώριο στον κάθε αλβανό κατσαπλιά να αμφισβητεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. Οι Αλβανοί δεν έχουν, δεν πρέπει να έχουν καμιά εδαφική αξίωση έναντι της Ελλάδος. Τουναντίον διεκδικήσεις έχει μόνο η Ελλάς έναντι αυτού του τεχνητά δημιουργημένου εδώ και εκατό χρόνια κρατιδίου.

Ποια πιστεύετε πως είναι η λύση στο βορειοηπειρωτικό πρόβλημα;

Κατ’ αρχήν με την Αλβανία τυπικά βρισκόμαστε σε πόλεμο. Το εμπόλεμο από το 1940 ισχύει ακόμα. Το εμπόλεμο δεν αίρεται με δηλώσεις Υπουργού Εξωτερικών, δηλώσεις που έκανε ο υπουργός εξωτερικών του Ανδρέα Παπανδρέου, σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. Η πραγματική λύση για το Βορειοηπειρωτικό είναι να επανέλθει η Βόρειος Ήπειρος στις αγκάλες της Μητέρας Πατρίδας. Δηλαδή η απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα. Σε διπλωματικό επίπεδο και αν η Ελληνική ηγεσία θέλει αυτός ο εθνικός στόχος να πραγματωθεί σταδιακά, είναι η άμεση εφαρμογή του ισχύοντος επίσης Πρωτοκόλλου της Κερκύρας του 1914 που μιλάει για αυτονομία και δικαιώματα στην Βόρειο Ήπειρο.

Στείλτε ένα μήνυμα προς τους αναγνώστες μας

Ο Εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής έχει στο πλευρό του το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής νεολαίας που είναι και η εγγύηση και η ελπίδα για το μέλλον του Έθνους. Έχοντας αυτή τη δύναμη της νεολαίας στο πλευρό μας καθώς και όσων μπορεί να έχουν μεγαλύτερη ηλικία αλλά μέσα τους χτυπά μια νέα Ελληνική ψυχή,  τίποτα δεν μας φοβίζει, τίποτα δεν μας σταματά.


ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου