Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βουλευτής Χ.Α Χρήστος Παππάς στην Επιτροπή απόδημου Ελληνισμού: Ανύπαρκτο το ΥΠΕΞ για τους Αλύτρωτους Έλληνες


Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς έθεσε στην επιτροπή του Ελληνισμού της διασποράς το Εθνικό θέμα της Ελληνικότητας της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου. 
Για την Χρυσή Αυγή οι Πατρίδες αυτές δεν είναι ούτε αλησμόνητες ούτε χαμένες. Αντίθετα, εμμένουμε στην ορολογία Αλύτρωτες Πατρίδες και ζητάμε την ευρεία χρήση του όρου, κάτι που επιτυγχάνεται μόνο όταν υπάρχει συλλογικό όραμα σε ένα Έθνος και καθοδήγηση της νεολαίας με Εθνικά οράματα. Μόνο έτσι τα Έθνη μπορούν να προοδεύσουν. 
Αντίθετα, εκ μέρους της Τουρκίας διακρίνουμε μια έντονη ανθελληνική πολιτική, ενώ κατατάσσει τους Έλληνες πολίτες της Πόλης ως πολίτες β’ κατηγορίας. 
Από την άλλη πλευρά, οι ελληνικές Αρχές ολιγωρούν και το Υπουργείο Εξωτερικών είναι ικανό μόνο για να τηρεί το πρωτόκολλο και να κάνει καλές δημόσιες σχέσεις. Επιπροσθέτως, κανείς δεν ασχολείται με τα προβλήματα των Ελλήνων και η συγκυβέρνηση έχει συμφωνήσει να συνεχίζεται η παραποίηση της Ελληνικής Ιστορίας και του φρονήματος του Ελληνικού λαού.
Τέλος, ο μόνος χαρακτηρισμός που αρμόζει στο Υπουργείο Εξωτερικών είναι η λέξη «ανύπαρκτο».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου