Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τα ΤΟΛΜΗΡΑ του Πρωινού Λόγου και η αντίδραση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Παπανικολάου στον αλυτρωτισμό της αλβανικής κυβέρνησης


❖ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ...

Δεν μας έφταναν όλα τα δικά μας, έχουμε και τον Μπερίσα που θέλει να προσαρτήσει την Ήπειρο στη χώρα του δικεφάλου για να είναι σωστή γεωγραφικά η Αλβανία! 

Δέστε θράσος από τους ξεβράκωτους που βρήκαν ευκαιρία να πουλήσουν νταηλίκι, αφού πρώτα χόρτασαν ψωμί από την χώρα μας!

❁ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ...


Άντε τώρα να του θυμίσει κανείς του Μπερίσα ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι σκλαβωμένη από την Αρβανιτιά και ότι κανονικά θα έπρεπε η Ελλάδα να ζητά την απελευθέρωσή της κι όχι να ζητά την «Ν. Ήπειρο» να την προσαρτήσει στην Αλβανία. 

Αλλά είπαμε, για χάρη τ’ αητού πήδα κι εσύ χελώνα!

Kαι για την αντιγραφή:
Γιώργος Γιαννάκης
ggtolmiros@hotmail.com



Στο μεταξύ, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα χρηματοδοτεί προγράμματα πολιτισμού, υποψήφιων προς ένταξη κρατών, που δεν σέβονται την αρχή της καλής γειτονίας. 

Η τροπολογία αυτή, που αποτελούσε πρόταση του Έλληνα Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γιώργος Παπανικολάου, ουσιαστικά «φωτογραφίζει» την Αλβανία, η οποία κάνει προσπάθεια να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αγνοώντας βέβαια, ότι μια από τις βασικότερες αρχές της Ένωσης είναι η καλή γειτνίαση, ενώ αποστρέφεται και φαινόμενα εθνικισμού. 

«Θα ήταν αντίθετο προς τις αξίες της Ε.Ε. να χρηματοδοτούνται από τα κοινοτικά ταμεία υποψήφια κράτη για δράσεις φαινομενικά πολιτιστικής φύσης, οι οποίες όμως στην πράξη θα εξυπηρετούσαν συγκεκριμένες βλέψεις προσβάλλοντας ιστορικές μνήμες, προωθώντας αλυτρωτικούς σκοπούς ή επιδιώξεις ξένες προς το πνεύμα συνεργασίας και ειρηνικής συμβίωσης που καλλιεργεί η Ε.Ε.» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπανικολάου.

ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου