Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Στη Βόρειο Ήπειρο θα εγκαινιάσουμε τις νέες μας τοπικές οργανώσεις


Το έθνος των κατσαπλιάδων απειλεί!Το έθνος των κατσαπλιάδων απειλεί!


Η αλβανική ‘’Ερυθρόμαυρη Συμμαχία’’, καταφέρεται κατά του Αρχιεπισκόπου, τον οποίο ευθέως απειλεί: ‘’Εφτασε, ο καιρός να πούμε στον Αναστάσιο Γιανουλλάτο "απομακρύνσου ειρηνικά από την Αλβανία". Κλείσε τα τελευταία χρόνια της ζωής σου όσο πιο μακριά από αυτή τη χώρα και το λαό, ο οποίος χάριν της αληθείας πρέπει να το πούμε, σε είδε ως ένα επικίνδυνο δοθιήνα, ο οποίος στο όνομα της θρησκείας και της αλβανικής ορθοδοξίας εργάστηκε για τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους και της ελληνικής Εκκλησίας’’. 
Και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, σημειώνει: ‘’στην αντιαλβανική δραστηριότητα που συντελείται …(…) το σημαντικότερο ρόλο (…) διαδραμάτισε ο Αναστάσιος Γιαννουλάτος, ο καταληψίας ηγέτης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας. Επωφελούμενο από την δειλία και την ηττοπάθεια της κυβέρνησης αχυρανθρώπων των Αθηνών, το έθνος των κατσαπλιάδων της Βαλκανικής, μετά τις αστήρικτες και καθ’ όλα εξοργιστικές αιτιάσεις περί ‘’αλβανικής Τσαμουριάς’’, προχωρούν σε νέο κύκλο απειλών. Τούτη τη φορά, στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, κ. Αναστάσιος.
Επί δύο δεκαετίες, αυτός εργάζεται για τα συμφέροντα της Ελλάδος, συνεχίζοντας πιστά το δρόμο του Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος πριν από 100 χρόνια και πάνω, αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνισμό της Ηπείρου, στο άνοιγμα των σχολείων και Εκκλησιών σε περιοχές ιστορικά γεμάτες από Αλβανούς’’. Κάλεσε τέλος τον Πρόεδρο της Αλβανίας, να αφαιρέσει από τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, την ανώτατη τιμητική διάκριση με την οποία είχε βραβευθεί προ τριών ετών, λόγω της προσφοράς του στην Εκκλησία και την αλβανική κοινωνία εν γένει.
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς σε αυτό το μνημείο αλβανικής θρασυδειλίας, ψεύδους και ιστορικής παραχάραξης; Βεβαίως όμως, δε θα μπορούσαμε να αναμένουμε κάτι διαφορετικό από έναν λαό, ο οποίος κομπάζει ως γύφτικο σκεπάρνι για τα… 100 έτη ιστορίας του. Ένα έθνος που δημιουργήθηκε από τους Ιταλούς και συντηρείται σήμερα από τον σιωνιστικό αμερικανικό παράγοντα. Φτάνει μονάχα να φταρνιστεί η Ελλάς, για να σιωπήσει το θρασύ στόμα και του τελευταίου στον κόσμο Αλβανού! 
Θα πρέπει να γνωρίζουν τα απομεινάρια της οθωμανικής αυτοκρατορίας, στην πανάρχαια Ελληνική Γη της Ιλλυρίας, πως σε αυτή εδώ τη Πατρίδα, πέραν των προδοτικών κομμάτων της Αριστεράς και Δεξιάς, υπάρχει ένα Κίνημα Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο θα αποκαταστήσει –εν καιρώ- την τάξη, εις ότι αφορά τους θρασύδειλους γείτονές του.
Να θυμίσουμε μόνον, ότι την τελευταία φορά που ο Ελληνικός Στρατός απελευθέρωσε την Ελληνική Βόρειο Ήπειρο (κατά τον ελληνοιταλικό πόλεμο του 1940), δε συνάντησε ΠΟΥΘΕΝΑ αλβανικό στρατό, παρά μόνον κάτι ατάκτους σκιπέριους κατσαπλιάδες, οι οποίοι σέρνονταν πίσω από τις ιταλικές μεραρχίες και οι οποίοι – οφείλουμε χάριν της ιστορικής αληθείας να το ομολογήσουμε- διακρίθηκαν ιδιαιτέρως στη φυγομαχία και τη φευγάλα! Εάν το θέλει η Θεά Τύχη να ξανασυναντηθούν οι δυο πλευρές στο μέλλον, σίγουρα εμείς θα φανούμε αντάξιοι των Προγόνων μας, μακάρι να μπορούσαν να ευχηθούν κι εκείνοι το ίδιο…
ΥΓ: Το καθεστωτικό Βήμα, φερέφωνο της κυβέρνησης των ανδρείκελων της Μεταπολιτευτικής Προδοσίας, αναφέρει στην ηλεκτρονική του έκδοση, πως η ‘’Ερυθρόμαυρη Συμμαχία’’, είναι το ‘’αδελφό’’ κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Αλβανία. Ενημερώνουμε το ‘’έγκυρο’’ Βήμα, πως η Χρυσή Αυγή, δεν έχει ‘’αδελφά’’ κόμματα πουθενά, πολλώ δε μάλλον στην Αλβανία. Θα έρθει όμως η ώρα, που με μεγάλη συγκίνηση και χαρά, θα εγκαινιάσουμε νέες Τοπικές σε Κορυτσά, Χειμάρρα, Δέλβινο και Τεπελένι, ικανοποιώντας την απαίτηση του Βορειοηπειρωτικού μαχόμενου Ελληνισμού! 

Αλβανικών προκλήσεων συνέχεια…

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι προπαγανδιστικές εκπομπές στην αλβανική τηλεόραση, με επιθετικό χαρακτήρα απέναντι στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, Αλβα-νοί δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Top Channel, βρέθηκαν στην Κόνιτσα, κάνοντας αφιέρωμα στον Φαïκ  Κονίτσα, δημοσιογράφο και συγγραφέα του περασμένου αιώνος.
Οι δημοσιογράφοι του αλβανικού σταθμού, επισκέφτηκαν την ακριτική Κόνιτσα, αναζητώντας τα ίχνη της οικογένειας του συγγραφέως. Ο Φαïκ, γόνος οικογένειας μπέηδων επί οθωμανικής αυτοκρατορίας, διατήρησε το όνομα του τόπου γεννήσεώς του, ως επώνυμο, φαινόμενο συνηθισμένο από τους μεγαλογαιοκτήμονες  επί τουρκοκρατίας. Το προηγούμενο όνομα της οικογένειας, ήταν Σίσκο. Η οικογένεια Σίσκο, επέδειξε ιδιαίτερα σκληρό, στυγνό και ανελέητο πρόσωπο στους ντόπιους πληθυσμούς, στην προσπάθεια να ικανοποιήσει τον Οθωμανικό ζυγό, τον οποίο υπηρέτησε πιστά.
Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι, στα πλαίσια του αφιερώματος στον συμπατριώτη τους, έφτασαν στο σημείο να απευθύνουν έκκληση προς τους Αλβανούς επιχειρηματίες που αγοράζουν ακίνητα στην Αθήνα, να αγοράσουν τα αρχοντικά των Σίσκο στην Κόνιτσα, η οποία -καθώς υποστήριξαν-, έμεινε άδικα εκτός αλβανικής επικράτειας, από τις Μεγάλες Δυνάμεις!.. 
Οι αλβανικές επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδος, αυξάνονται διαρκώς, στηριζόμενες στην πέραν κάθε σοβαρότητος αντίληψη, η οποία κυριαρχεί στην αλβανική άρχουσα τάξη, πως τα μέρη όπου έζησαν Αλβανοί μπέηδες επί τουρκοκρατίας, είναι εδάφη αλβανικά!..
Ένα κατά συνθήκη Έθνος, το οποίο δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να απο-τραπεί η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και σε τελικό στάδιο, η προσάρτησή της στη Μητέρα Ελλάδα, στρέφεται για ακόμη μια φορά, εναντίον του χεριού που το ταΐζει. 
Από ελληνικής πλευράς, μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση δειλών, όχι μόνο δεν απαντά με το σκληρότερο δυνατό τρόπο στις αλβανικές προκλήσεις, αλλά επιπλέον επιτρέπει στον αλβανικό παράγοντα, να επεκτείνει τις εδαφικές του διεκδικήσεις και την διαστρέβλωση της Ιστορίας, ίσως σε αντάλλαγμα για την θετική απάντηση των Αλβανών για βοήθεια προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου