Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αρχηγός Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος: Στη Βόρειο Ήπειρο η νεολαία κρατά Θερμοπύλες - Ποντιακά κάλαντα στα γραφεία του κόμματος


Από τη συνέντευξη στην εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ
- Στη Θράκη η δράση των τούρκων πρακτόρων δεν έχει σταματημό, ο τούρκος πρέσβης αλωνίζει ανενόχλητος... στο Υπουργείο Εξωτερικών δεν τολμάνε να πουν ούτε τις λέξεις Βόρειος Ήπειρος και οι αλβανοί βρίσκουν τρόπο και πετάνε την μπάλα στην περιοχή μας με δήθεν "τσάμικα"... Πως και πότε θα σταματήσει αυτή η κατρακύλα;
- «Δυστυχώς στη Θράκη μας δεν υπάρχει μόνον η δράση των Τούρκων πρακτόρων, αλλά και ατέλειωτο ισλαμικό χρήμα που αγοράζει τα πάντα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ίδρυσε τους τελευταίους μήνες γραφεία και στις τρεις πρωτεύουσες των νομών της Θράκης και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σημαντική αυτή περιοχή της Πατρίδας μας, στην οποία είναι φανερό ότι οι Τούρκοι σχεδιάζουν να κάνουν ότι και στην Κύπρο μας. Όσο για το θέμα της Βορείου Ηπείρου, επίσημα είχε δηλώσει, για να καταλάβετε σε τι ψευτορωμαίικο ζούμε, ο ίδιος ο πρέσβης της Ελλάδος στην Αλβανία ότι δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος!           Ενώ, διώκεται από το κράτος των Αθηνών ο πρόξενος κ. Καμαρινός γιατί τόλμησε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Ελληνισμού στην σκλαβωμένη αυτή Πατρίδα. Η κατρακύλα στα εθνικά θέματα δεν θα σταματήσει εάν δεν υπάρξει ένα κράτος εθνικό στην Ελλάδα και τέτοιο κράτος δεν υπάρχει. Αυτή είναι η κακή όψη του θέματος, γιατί υπάρχει και μία άλλη εξαιρετικά ελπιδοφόρα. 
Την ίδια ώρα που οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών και τα πολιτικά κόμματα έχουν γίνει ραγιάδες ακόμη και των Αλβανών, οι αδελφοί μας στην Βόρειο Ήπειρο και ιδιαίτερα η νεολαία κρατά Θερμοπύλες και υψώνει υπερήφανα την Γαλανόλευκη. Ιδιαίτερη ήταν η τιμή που νοιώσαμε όταν είδαν στελέχη μας τους τοίχους της Χιμάρας γεμάτους συνθήματα υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!»

Τα κάλαντα έψαλλαν οι Πόντιοι για την Πρωτοχρονιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Με τη συμβολική παρουσία του Παμποντιακού Συλλόγου «Η ΑΡΓΩ» η Χρυσή Αυγή  υποδέχεται το νέο έτος. Οι νέοι και οι νέες του Συλλόγου έφεραν στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως τους ήχους, τους λόγους και τους χορούς του Πόντου, δονώντας με την παρουσία τους το χώρο και τους παρισταμένους. Παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος, Χρήστου Παππά, και των Βουλευτών Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου, Α’ Πειραιώς Νικόλαου Κούζηλου και Β’ Θεσσαλονίκης Πολύβιου Ζησιμόπουλου, τα μέλη του Συλλόγου έψαλαν συνοδεία ποντιακής λύρας τα πατροπαράδοτα κάλαντα του Πόντου και χόρεψαν τον πανάρχαιο Πυρρίχιο.
Κατά την ανταλλαγή των ευχών, ο Συναγωνιστής Παππάς δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή θα αναδείξει τα εθνικά θέματα και θα συμπαρασταθεί με όλες της τις δυνάμεις στους Έλληνες. Αναφερόμενος ειδικά στον Πόντο τόνισε πως είναι μια αλύτρωτη Πατρίδα, όπως η Βόρειος Ήπειρος, η Βόρειος Κύπρος και Η Ιωνία και ότι θα πρέπει να πούμε την αλήθεια επιτέλους στους Έλληνες. Στη σημερινή Τουρκία υπάρχουν σκλαβωμένοι Έλληνες στον Ελληνικό Πόντο και μας φωνάζουν «Καρτερούμεν»! Και αυτούς τους Έλληνες πρέπει να τους βοηθήσουμε.
Καλή Χρονιά σε όλους τους Έλληνες στην Ελλάδα και σε όλη τη Γη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου