Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ορθόδοξοι Κορυτσάς: Το Αλβανικό κράτος προετοιμάζει την γενοκτονία των Ορθοδόξων

 Ορθόδοξοι Κορυτσάς: Το Αλβανικό κράτος προετοιμάζει την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ορθοδόξων

Μας μείωσαν στην απογραφή, ας τους απαντήσουμε στις εκλογές.
Πριν από μερικές μέρες σ’ όλα τα μέσα ενημέρωσης δημοσιευτήκαν τα πρώτα αποτελέσματα της Αλβανικής  Στατιστικής Υπηρεσίας για την απογραφή. Καθ’ όλο τον καιρό  όλοι το είχαμε καταλάβει ότι αυτά «επεξεργάζονταν»  για τρείς βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι για να ικανοποιήσουν όλες τις εθνικιστικές δυνάμεις μέσα και έξω από την κυβέρνηση η το κράτος, το δεύτερο είναι ώστε το αποτέλεσμα έπρεπε να ήταν αρνητικό  όσο το δυνατόν πιο ακραία  για τους ορθοδόξους  και για τις διάφορες μειονότητες και το τρίτο είχε ως σκοπό  την ικανοποίηση των μεγάλων χρηματοδοτών, που συγχρόνως είναι και οι μεγαλύτεροι εχθροί και της ορθοδοξίας, που δεν είναι τίποτε άλλο από τους σκοτεινότερους ισλαμικούς και βενετικούς κύκλους.
Ο μεγαλύτερος «Δημοκράτης» αυτής της χώρας κ. Πρωθυπουργός (ο Θεός να τον κάνει τέτοιων γιατί περισσότερο μοιάζει με έναν άγριο τύραννο παρά ένας πρωθυπουργός μίας δημοκρατικής κυβέρνησης) αφού πήρε στα χέρια τους την Αλβανική Στατιστική Υπηρεσία, αποφάσισε ώστε αυτή η απογραφή να  είναι  εκτός κάθε λογικής σκέψης και να μικρύνει των αριθμό των ορθοδόξων σ’ αυτά τα επίπεδα που ούτε καν ο ίδιος ο  Ζώγκου δεν τόλμησε να το κάνει,   μάλιστα μπορεί να πούμε ότι ούτε καν ο Ε Χότζα δεν θα το έκανε. Το ίδιο έκανε και με κάποιες άλλες θρησκείες αλλά και με τις βασικές εθνικές μειονότητες  όπως η ελληνική που μείωσε τον αριθμό της με τρόπο ακραίο και άγριο.

Αλλά ας δούμε λίγο στα γρήγορα πόσοι μπορεί να είμαστε εμείς οι ορθόδοξοι, στρογγυλεύοντας τα νούμερα:
1. Στα Τίρανα και το Δυρράχιο είναι  περίπου 100,000 ορθόδοξοι για να μην πούμε περισσότεροι.
2. Στα νότια, η Κορυτσά, το Δεβόλιο, Πόγραδετς, Φιέρη, Μπεράτη, Περμετή, Ερσέκα, Κωλόνια, Αργυρόκαστρο, Αγίου Σαράντα, Αυλώνα, Δέλβινο, Ελμπασάν, Ρογοζήνα, Πρέσπα, κ.α, κ.α, έχουν περίπου 700.000.
3. Εάν υπολογίσεις και  αυτούς που είναι στα Βόρεια, Σκόδρα, Λέζα, κ.α μαζί με όσους είναι μετανάστες είναι τουλάχιστον 200,000 έως 300,000.
4. Σύνολο με ένα απλό υπολογισμό εμείς οι ορθόδοξοι είμαστε περίπου στην χειρότερη περίπτωση 1,000,000 πιστοί.

Ας δούμε και κάποια άλλα από τα παράλογα αυτής της απογραφής που φαίνονται από το ποσοστό  με το οποίο εκπροσωπήθηκαν οι  ορθόδοξοι. Μόνο οι Βλάχοι, που είναι ορθόδοξοι είναι τουλάχιστον 80.000, ενώ μαζί με τους Έλληνες του νότου που στην χειρότερη περίπτωση είναι 150.000 γίνονται 230.000 ορθόδοξη δηλαδή 8% του πληθυσμού. Εάν προσθέσεις και τους σλαβόφωνους πόσοι γίνονται;

Εάν προσθέσεις αυτούς που άλλαξαν όνομα (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους)  και βαπτιστήκαν με  την «βία»  στην Ελλάδα, πόσοι γίνονται;

Γεννάτε το ερώτημα, πως το κατόρθωσαν αυτό;

Η απάντηση είναι : Με όλους τους τρόπους. Προσπέρασαν το ερώτημα για την εθνικότητα  και  την θρησκεία, έσβησαν τις απαντήσεις αφού χρησιμοποίησαν μολύβι, είχαν  πάρει καθαρή εντολή πως όποια και να ήταν οι απάντηση  του ατόμου που απογράφεται  να σημειωθεί η ισλαμική θρησκεία και αλβανική εθνικότητα! Έχουμε αποδείξεις πως έσβηναν τα δεδομένα σχετικά με την θρησκεία και την εθνικότητα  μόλις ο απογραφέας παρέδιδε το έγγραφο στον υπεύθυνο! Το τελευταίο ήταν η επεξεργασίας ενός έτους  από στατιστικολόγους οι οποίοι είχαν έτοιμα τα αποτελέσματα αλλά έπρεπε να τα κάνουν αυτά να φαίνονται πραγματικά.

Τώρα εμείς, αυτά, ως ορθόδοξοι θα τα επιβεβαιώσουμε  και θα τα βρούμε, διαπιστώνοντας εάν ερωτήθηκαν όλοι για την θρησκεία η όχι και αφού έχουμε μαζέψει τα δεδομένα με τον ένα η τον άλλον τρόπο, θα διαμαρτυρηθούμε σ’ όλους τις διεθνής οργανισμούς στέλνοντας  τα πραγματικά στοιχεία, γιατί εάν παραπονεθούμε στην κυβέρνηση  (σε οποιαδήποτε αλβανική κυβέρνηση) πιο εύκολα είναι να μας εκτελέσουν (έτσι όπως έχουν ήδη κάνει) παρά να μας ακούσουν. Τόσο πολύ μας αγαπάνε!!!

Ο σκοπός αυτής της απογραφής  τελικά ήταν πλέον εμφανείς! Είχε ως σκοπό να μικρύνει τόσο πολύ των αριθμό των ορθοδόξων σε επίσημους αριθμούς  και έπειτα να το πραγματοποιήσουν αυτό. Επίσης επιθυμεί ώστε να μικρύνει και  εξαφανίσει την φωνή μας. Όταν μας αναγνωρίσει ως λιγότερους, μας ανήκει και λιγότερο. Λιγότερους χώρους που μπορούμε να κτίζουμε ναούς, λιγότερη βοήθεια, λιγότερο στήριγμα, λιγότερη φασαρία, λιγότερα δικαιώματα, μικρότερη εκπροσώπηση στους δημόσιους και τοπικούς θεσμούς, λιγότερες δυνατότητες κ.α, κ.α. Ένας άλλος σκοπός ήταν ώστε να επιβεβαιώσει η Αλβανία μία χώρα ισλαμική γιατί έτσι εάν μπει στην Ευρώπη θα γίνει αιτία για να μπει και η μητέρα Τουρκία, γιατί θα είναι η πρώτη ισλαμική χώρα στη Ευρώπη και θα ανοίξει το δρόμο.
  
Οι καθολικοί βγήκαν 10% (αυτοί δεν άλλαξαν από τον καιρό του Ζώγκου, από τι φαίνεται ούτε μετανάστευσαν, ούτε πέθαναν, ψηφίσαν την κα Τοπάλλη και τους άξιζε ένα 10!!!) και αυτοί έμειναν ικανοποιημένοι γιατί ταυτίζονται με την Ιταλία και δεν μπορούσαν να αφήσουν ανικανοποίητη την Ιταλία όπως και περισσότερο το Βατικανό, οι οποίοι επίσης στην Ήπειρο αλλά και στην Αλβανία, ιστορικά, δεν σταμάτησαν να πολεμούν τους ορθοδόξους.
Δηλαδή ικανοποίησαν τους συμμάχους τους για να εξαφανίσουν τους  «εχθρούς» οι οποίοι είμαστε εμείς οι ορθόδοξοι  και που ταυτιζόμαστε γενικά με τις μειονότητες και ιδιαίτερα με την εθνική Ελληνική Μειονότητα. Είναι εμφανέστατο ότι αυτοί οι κίνηση είναι μέσα στα πλαίσια της εθνικιστικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει στην Αλβανία για να καλύψουν τα  πραγματικά προβλήματα και την υπερβολική φτώχεια. Δυστυχώς τα επακόλουθα τα υποφέρει η κοινότητα μας.

Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι χωρίς χριστιανισμό και ιδιαίτερα χωρίς τους ορθοδόξους δεν θα υπήρχε και δεν μπορεί να υπάρξει Αλβανία. Δεν καταλαβαίνουν πως έτσι δημιουργούν προστριβές και εχθρότητες ανάμεσα   στις θρησκευτικές κοινότητες και προκαλούν παρεξηγήσεις και κατηγορίες.
Όλοι αυτοί που το οργάνωσαν και μαγείρεψαν τα αποτελέσματα που προς στιγμή φαίνονται νικητές δεν θα χαρούν για πολύ καιρό και η γλύκα θα γίνει πίκρα. Εμείς δεν έχουμε υψώσει την φωνή, για τις συχνές αδικίες που μας έχουν γίνει με σκοπό το καλό αυτού του τόπου, αλλά τώρα πια έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε, πάλη με τον ίδιο πρωθυπουργό ο οποίος ήθελε να διώξει τον αγαπητό  Αρχιεπίσκοπο μας και πήρε το μάθημα του, αλλά από την φαίνεται δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει μαθήματα! Κανένας δεν έχει καταλάβει την δύναμη μας γιατί πάντοτε έχουν πατήσει και εκμεταλλευτεί την ταπείνωση και την αγάπη μας. Αυτή την φορά διακινδυνεύουν πολλά περισσότερα.
 
Εάν αυτοί οι αριθμοί επιβεβαιωθούν και επίσημα αυτή η απογραφή θα θεωρηθεί τουλάχιστον αποτυχημένη για να μην πούμε πως είναι ένα σκόπιμο και ανόητο, λάθος των ανθρώπων που μαγείρεψαν αυτό μετά από τις απαιτήσεις των κύκλων που προαναφέραμε.
 
Καλούμε τους πάντες βουλευτές, τους διανοούμενους, τους ακαδημαϊκούς, τους ανθρώπους της πολιτικής, αλλά και όλο τον ορθόδοξο λαό να αντιδράσει αμέσως  σ’ αυτό το σκόπιμο ψέμα που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη μας. Οι πρώτοι που θα πρέπει να αντιδράσουν είναι αυτοί οι ορθόδοξοι που είναι μέλη του κόμματος που κυβερνά πιέζοντας για την αλήθεια την κυβέρνηση η αποχωρώντας αμέσως από αυτήν την πολιτική δύναμη. Εάν τους έχει μείνει λίγο από την πραγματική ορθοδοξία μέσα τους και δεν είναι κατ’ όνομα ορθόδοξοι και σε ηθική είναι μόνο ειδωλολάτρες εχθροί της θρησκείας που τους κράτησε για 500 έτη.
 
Αντέξαμε τους τούρκους επί 500 έτη, να μην ελπίζεται να φτάσετε κάτι με αυτά που προσπαθείτε να  κάνετε. Η Ορθοδοξία τρέφετε με το αθώο αίμα των μαρτύρων  της, το οποίο την προστάτεψε ανά τους αιώνες. Δεν προστατεύεται με τα μαύρα χρήματα του πετρελαίου η των ναρκωτικών η της διαφθοράς.
 
Άλλοι μια φορά καλούμε τους ορθοδόξους να αντιδράσουν με όλους τους νόμιμους τρόπους για να λάβουν την απάντηση που τους αξίζει αυτοί που προσπαθούν να κάνουν αυτή  την γενοκτονία.   Μία από τις καλύτερες  απαντήσεις  θα την δώσουμε και με τις επόμενες εκλογές όπου πρέπει να επιλέξουμε αυτούς που δουλεύουν για μας και όχι αυτούς που σκοπεύουν και ζουν για την εξαφάνιση μας.
 
Ορθόδοξοι Κορυτσαίοι.
 
 

Αποτελέσματα Αλβανικής Στατιστικής Υπηρεσίας για την απογραφή .
 
Εθνικότητα
 
Αλβανική 83%
Ελληνική 0.87 %
 
Ρομά 0.3%
 
Αρουμάνοι 0.3%
 
Σλαβο-μακεδόνες 0.2%
 
Αιγύπτιοι 0.12%
 
Μαυροβούνιοι 0.01%
 
Άλλοι 0.1
 
Δεν απάντησαν 14,07
 
Θρησκεία
 
Ισλαμική 57,12
 
Καθολική 10,11
 
Ορθόδοξοι 6,8
 
Μπεκτασίδες 2,11
 
Ευαγγελιστές 0,11
 
Χριστιανοί (άλλοι) 0,1 %
 
Αθεϊστές  2,52 %
 
Πιστοί μη χαρακτηρισμένοι 5,53%
 
Διάφορες θρησκείες 0,02
 
Δεν απάντησα 13,89 %
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου